Παρεμβάσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων

aith2Το διάστημα από τον Μάρτιο του 2020 και εφεξής, λόγω των περιορισμών των μέτρων πρόληψης, η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου παρέμεινε αναξιοποίητη. Έτσι η επενέργεια του χρόνου και οι φθορές που είχαν επιφέρει οι απογευματινοί «επισκέπτες» του σχολείου (συνθήματα πάνω στα τζάμια, παραβίαση παραθύρων και σκίσιμο κουρτινών) συντελούσαν σε μια εικόνα μη-αρμόζουσα με αυτήν που όλοι θέλουμε για το σχολείο μας.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και την ενεργό συμμετοχή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ξεκρεμάστηκαν όλες οι κουρτίνες, ράφτηκαν τα σκισίματα, πλύθηκαν και τοποθετήθηκαν εκ νέου στις θέσεις τους, ενώ συνεργείο καθαρισμού, με δαπάνες του Συλλόγου, προέβη στον καθαρισμό των παραθύρων εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε συνεπικουρούμενη από την εργασία του προσωπικού καθαριότητας του σχολείου η αίθουσα να αποκτήσει την εικόνα που της ταιριάζει.

Εκ μέρους των μελών της σχολικής μας κοινότητας ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και την κάλυψη των απαιτούμενων εξόδων καθαρισμού, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για το ενδιαφέρον και την προσωπική εργασία που κατέβαλαν για τον σκοπό αυτό.

aith1

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.