Ενημερωτική συνάντηση γονέων- δασκάλας τμήματος Δ1

Σε εφαρμογή των μέτρων αποτροπής διασποράς covid-19, όπως αυτά περιγράφονται στην υπ. αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.69136/04-11-2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 5138, τ. Β), σας ενημερώνουμε για το πλαίσιο πραγματοποίησης της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 1.30 μ.μ. ενημερωτικής συνάντησης εργασίας της δασκάλας του Δ1 τμήματος με τους γονείς των μαθητών.

Η είσοδος των γονέων στον αύλειο χώρο θα γίνει αφού πρώτα έχουν αποχωρήσει οι μαθητές με τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος και κατά την είσοδό τους στον χώρο της συνάντησης (αίθουσα εκδηλώσεων) θα γίνει επίδειξη στην εκπαιδευτικό ή σε άλλο ορισμένο από τον Διευθυντή του σχολείου άτομο, του απαραίτητου πιστοποιητικού που είναι βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα διαγνωστικού ελέγχου rapid-test.

Εντός του χώρου της συνάντησης παρακαλείστε να καθίσετε στις ορισμένες θέσεις, διατηρώντας αποστάσεις μεταξύ σας και εφαρμόζοντας τα μέτρα ατομικής προφύλαξης (χρήση μάσκας).

Λυπούμαστε για την αναστάτωση, αλλά η διαφύλαξη της υγείας όλων μας απαιτεί εγρήγορση και συνεχή επαναπροσδιορισμό των μέτρων προφύλαξης, στα οποία θέλουμε συμπαραστάτες τους γονείς των μαθητών μας.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.