Διαβούλευση για τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του σχολείου

Το σχολείο, σύμφωνα με την υπ. αριθ. 13423/ΦΔ4/14-02-2021 Υπουργική Απόφαση, οφείλει να έχει εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας στον οποίο να αναφέρονται θέματα σχετικά με τη λειτουργία του.

Σκοπός του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Σχολείου είναι η θεμελίωση ενός πλαισίου που υποστηρίζει το εκπαιδευτικό έργο και την απρόσκοπτη συμμετοχή όλων στην εκπαιδευτική διαδικασία, η διαμόρφωση κλίματος που στηρίζει την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών/μαθητριών, η εξασφάλιση της σωματικής ασφάλειας και της συναισθηματικής πλήρωσης όλων των μελών της σχολικής κοινότητας, κ.ά.

Ο επικαιροποιημένος για το σχολικό έτος 2021-22 Εσωτερικός Κανονισμός του σχολείου μας τίθεται σε ανοικτή διαβούλευση με τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας από την Κυριακή 19 έως και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Το κείμενο του Κανονισμού είναι αναρτημένο, ενώ υπάρχει ηλεκτρονική φόρμα στην οποία οι συμμετέχοντες μπορούν ανώνυμα να αποτυπώσουν τις επισημάνσεις/προτάσεις τους, ώστε αυτές να αξιολογηθούν και να ληφθούν υπόψη για την τελική μορφή του Κανονισμού.

Εσωτερικός Κανονισμός λειτουργίας 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου

Φόρμα διαβούλευσης για τον Κανονισμό

Ακολούθως ο Κανονισμός θα τεθεί ως θέμα στο πλαίσιο λειτουργίας του Σχολικού Συμβουλίου και θα υποβληθεί προς έγκριση στα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα.

Σας καλούμε, λοιπόν, να διαβάσετε τον επικαιροποιημένο Κανονισμό και να κάνετε τις δικές σας επισημάνσεις/παρατηρήσεις/προτάσεις.

Λειτουργούμε συνεργατικά!

Συμμετέχουμε και συνεισφέρουμε ενεργά!

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.