Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου

Διανομή ατομικών αντισηπτικών: Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου μοιράστηκαν στα παιδιά ατομικά αντισηπτικά, προσφορά των Νικολή Μαρίας και Ντογκάνη Γιάννη, ιδιοκτητών του καταστήματος Medicare. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα για τη χρήση που προορίζονται, ενώ μας παρασχέθηκαν και τα σχετικά δελτία δεδομένων ασφαλείας. Τα εν λόγω αντισηπτικά αποτελούν μέρος ευρύτερης προσφοράς ειδών ατομικής υγιεινής προς το σχολείο από τους ιδιοκτήτες του εν λόγω καταστήματος της πόλης μας, τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια που στηρίζουν το σχολείο μας σε μια κρίσιμη στιγμή.

International students walking to college carrying their backpacks

Τροποποίηση διαδικασίας αποχώρησης παιδιών: Καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός κατά την αποχώρηση των μαθητών στην κεντρική πόρτα της αυλής, από αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά θα αποχωρούν ως εξής:

  • Τάξεις Α, Β & Γ: Κεντρική πόρτα της αυλής

  • Τάξεις Δ, Ε, ΣΤ: Πάνω πόρτα της αυλής

Παρακαλούνται οι γονείς να μη συνωστίζονται στην είσοδο και να αφήνουν χώρο για την ασφαλή έξοδο των παιδιών. Καθώς κατά την ώρα αποχώρησης τα παιδιά θα κινούνται σε όλο το εύρος του δρόμου παραπλεύρως του προαυλίου, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να προσέχουν! Καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάθε νέα ενέργεια αξιολογείται κατά την εφαρμογή της και, αν απαιτείται, αναπροσαρμόζεται. Για το λόγο αυτό ζητούμε την κατανόησή σας για όσες αλλαγές τυχόν συμβούν μέχρι να παγιωθούν λειτουργικές και ασφαλείς ρουτίνες στο σχολείο.

Ολοήμερο πρόγραμμα: Σύμφωνα με νέα Υπουργική Απόφαση γίνονται δεκτές  αιτήσεις εγγραφής στο ολοήμερο πρόγραμμα χωρίς προϋποθέσεις (βεβαιώσεις ανεργίας/εργασίας). Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή του σχολείου.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.