Επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας

Καθώς κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε συχνές αλλαγές τηλεφώνων γονέων/κηδεμόνων οι οποίες δεν μας κοινοποιούνται, καθιστώντας δύσκολη έως αδύνατη την επικοινωνία του σχολείου με τις οικογένειες, ιδιαίτερα σε έκτακτες ανάγκες (π.χ. ασθένεια μαθητή στο σχολείο), παρακαλούμε συμπληρώστε την επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας του σχολείου με τις οικογένειες των παιδιών. Προσέξτε να σημειώστε το σχετικό πεδίο ý δίπλα στο τηλέφωνο στο οποίο θα απευθυνθούμε αρχικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για την ολοκλήρωση της υπηρεσιακής επικοινωνίας με τους γονείς απαιτείται ένα τουλάχιστον*email γονέα. Παρακαλούμε συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο.

Επίσης σημειώστε στο σχετικό πεδίοý αν το παιδί αποχωρεί μόνο του το μεσημέρι μετά τη λήξη των μαθημάτων ή αν συνοδεύεται.

Τέλος, συμπληρώστε τα σχετικά πεδία ως προς τη δυνατότητα πρόσβασής σας στο διαδίκτυο, για την περίπτωση Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, σε ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας τμήματος/σχολείου.

Αφού το συμπληρώσετε, επιστρέψτε το σημείωμα που δόθηκε στους μαθητές άμεσα στο σχολείο (το αργότερο έως την Πέμπτη), παραδίδοντάς το στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κάθε τμήματος.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.