Ίσως είναι βαρύγδουπος ο τίτλος του άρθρου αλλά εκφράζει όλο τον ενθουσιασμό και τη χαρά των μαθητών και μαθητριών μου. Άλλωστε οι ίδιοι τον επέλεξαν.
Από καιρό περιμέναν την έκπληξη που τους είχα υποσχεθεί. Ήξερα, αλλά δεν έλεγα τίποτα. Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή , όλο και πιο συχνά. “Κυρία ποια είναι η έκπληξη; Πότε θα τη δούμε; θα πάμε κάποια εκδρομή;” Στο τέλος αναγκάστηκα να αποκαλύψω ότι είχε σχέση με το συνεργατικό έργο μας για τη Βόρεια Εύβοια. Μπήκαμε με τα παιδιά στη σελίδα του Bravo Schools και η χαρά τους ήταν μεγάλη όταν είδαν το έργο που με τόσο ενθουσιασμό και αγάπη έφτιαξαν στις συναντήσεις μας, στην εκδρομή που πραγματοποιήσαμε στα Μακεδονικά Τέμπη, στις συνεργατικές δράσεις μας με το Δημοτικό σχολείο Ωρεών της Βόρειας Εύβοιας και το 39ο Περιστερίου να παίρνει βραβείο.
Για λίγο καιρό όλα κυλούσαν ομαλά και εμείς ξεκινήσαμε τις δράσεις μας. Όταν…εκεί λίγο μετά την 28η Οκτωβρίου μπαίνω στην αίθουσα και τους ζητώ να με ακολουθήσουν. Έκπληκτοι βγαίνουν έξω. Βλέπουν ένα τεράστιο πακέτο. Πλησιάζουν και αναρωτιούνται. Κάποιος παρατηρεί την ετικέτα, Bravo Schools. Επιφωνήματα, ενθουσιασμός, χαρά! Αρχίζουμε να ξετυλίγουμε το δώρο μας. Απομακρύνουμε χαρτόνια, χαρτιά, προστατευτικά και εμφανίζεται ένας ολοκαίνουργιος διαδραστικός πίνακας! Εκεί πια η χαρά έφτασε στο απόγειό της. Οι φωτογραφίες στη συνέχεια είναι μόνο ενδεικτικές! Περιμένουμε πώς και τι να μπει στην αίθουσά μας και να αποτελέσει εργαλείο που θα μας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες απολαυστικής εργασίας!
Eυχαριστούμε Bravo Schools!
Bravo παιδιά!!!





