Αρχική » Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση » Μαθητικοί Διαγωνισμοί Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για την Οδική Ασφάλεια – Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Ιστορικό

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Μαθητικοί Διαγωνισμοί Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για την Οδική Ασφάλεια – Επιμορφωτικό Σεμινάριο

H Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα!» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε εδώ πληροφορίες για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο των διαγωνισμών η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 17:00 – 20:00.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/b6aCNhR1fPkKZKq17

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση