Αρχική » Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση » Τελετή βράβευσης του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Ιστορικό

Τελετή βράβευσης του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Με μεγάλη μαθητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η τελετή βράβευσης των σχολικών μονάδων που διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ».  Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Αρχείο της ΕΡΤ και σκοπός του ήταν η αξιοποίηση και χρήση των οπτικοακουστικών τεκμηρίων του Αρχείου της ΕΡΤ στη δημιουργία μαθητικών ταινιών μικρού μήκους ώστε να αναδειχθεί η οπτικοακουστική μας κληρονομιά  με τη ματιά των νεότερων γενεών.

Την εκδήλωση, στην οποία ήταν παρόντες μαθητές/-ριες και εκπαιδευτικοί από ολόκληρη την Ελλάδα. τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν τα βραβεία η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Ψηφιακής Στρατηγικής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ εδώ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης εδώ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση