Αρχική » Συνεργασίες » ERT world » Τελετή βράβευσης των 2ου, 3ου και 4ου Διεθνών Μαθητικών Διαγωνισμών: «Τα Σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Ιστορικό

Τελετή βράβευσης των 2ου, 3ου και 4ου Διεθνών Μαθητικών Διαγωνισμών: «Τα Σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο  Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η Τελετή βράβευσης του 4ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού «Τα Σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» καθώς επίσης και των 2ου και 3ου Διαγωνισμών που δεν έγιναν λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της Ε.Ρ.Τ. διοργανώνουν κάθε χρόνο το Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της Ελλάδας και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η αξιοποίηση και χρήση των οπτικοακουστικών τεκμηρίων του Αρχείου της ΕΡΤ στη δημιουργία μαθητικών ταινιών ώστε να αναδειχθεί η οπτικοακουστική μας κληρονομιά με τη ματιά των νεότερων γενεών και επίσης να εκπαιδευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες στη έρευνα και την αξιοποίηση αρχειακού οπτικοακουστικού υλικού.

Όλες τις συμμετοχές των διαγωνισμών μπορείτε να τις βρείτε στον ιστότοπο της ΕΡΤ: https://schools.ert.gr/ καθώς και στο ψηφιακό αποθετήριο Φωτόδεντρο.i-create

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στον 5ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό: «Τα Σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ».  Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό στον ιστότοπο της i-create

Fasa new 1

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση