Αρχική » i-create » Βράβευση των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες».

Ιστορικό

Βράβευση των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες».

.jpgΤην Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, οι δύο εκδηλώσεις βράβευσης (για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση) των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό: «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες».

Ο διαγωνισμός τελέστηκε υπό την Αιγίδα της Αυτού Εξοχότητας της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Ακόμη, υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ., το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν 1200 περίπου μαθητές και εκπαιδευτικοί 110 σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Κύπρο και την Ελλάδα που παρέλαβαν τα βραβεία τους και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου και του Επιμελητηρίου Σερρών.

Δείτε παρακάτω τη λίστα των βραβευμένων δημιουργιών του διαγωνισμού.

ΛΙΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ 2021_22_

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση