Αρχική » i-create » Βραβείο Εγγραμματισμού στα Μέσα στη 19η Μαθητική Συνάντηση Camera Zizanio

Ιστορικό

Βραβείο Εγγραμματισμού στα Μέσα στη 19η Μαθητική Συνάντηση Camera Zizanio

Από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στον Πύργο και άλλες πόλεις του Ν. Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 19η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – CAMERA ZIZANIO.

Οι κριτικές επιτροπές της συνάντησης απένειμαν βραβεία οπτικοακουστικής δημιουργίας στο ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το διεθνές τμήμα. Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει θεσμοθετήσει και απένειμε για 5η  συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο Εγγραμματισμού στα Μέσα, στην Τελετή Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στον Πύργο.

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση προσεγγίζοντας τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής, συνδέεται με τους μαθητές και τις σχολικές κοινότητες μέσα από δράσεις υποστήριξης και ανάδειξης της μαθητικής δημιουργίας. Σε αυτό το πλαίσιο, το Βραβείο Εγγραμματισμού στα Μέσα επιβραβεύει τη συστηματική παρουσία ενός σχολείου στη δημιουργική παράγωγη και κριτική προσέγγιση των Ο/Α Μέσων.

Το φετινό Βραβείο Εγγραμματισμού στα Μέσα απονεμήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, πρώτη χρονιά σε ένα δημοτικό σχολείο, για τη συνεργατική τους προσπάθεια στη δημιουργία animation.

Δείτε όλα τα Βραβεία του 22ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 19ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – CAMERA ZIZANIO, εδώ:

Τα βραβεία του 22ου Φεστιβάλ Ολυμπίας και της 19ης Camera Zizanio

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση