Αρχική » i-create » Δείτε την ταινία του σχολείου σας στη Βουλή Τηλεόραση

Ιστορικό

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε την ταινία του σχολείου σας στη Βουλή Τηλεόραση

Ξεκίνησε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου η τηλεοπτική ζώνη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων. Στη ζώνη αυτή παρουσιάζονται μαθητικές δημιουργίες που πραγματοποιήθηκαν και διακρίθηκαν στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης με διαφορετική θεματική σε κάθε εκπομπή.

Πότε προβάλλεται η εκπομπή;

Κάθε Σάββατο στις 5-6μμ. στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

Πού μπορώ να βρω το πρόγραμμα της εβδομάδας;

Στην ιστοσελίδα της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης www.edutv.gr, στη σελίδα του προγράμματος και στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Τι προβάλλεται στην εκπομπή;

Μαθητικές δημιουργίες που πραγματοποιήθηκαν και διακρίθηκαν στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων μαθητικής δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.

Πώς μπορούμε να δούμε μια ταινία του σχολείου μας στην εκπομπή;

Πάρτε μέρος σε κάποια εκπαιδευτική δράση της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης. Δημιουργήστε μια ταινία σε κάποια από τις πολλές θεματικές που καλύπτουν οι φετινές δράσεις ή στείλτε την ταινία σας σε κάποιο διαγωνισμό της  Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης με ελεύθερη θεματική. Οι ταινίες που θα ξεχωρίσουν μπορούν να ενταχθούν σε κάποια εκπομπή με ανάλογη θεματική.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις δράσεις της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης;

Επισκεφτείτε την πλατφόρμα νεανικής δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης www.i-create.gr και προετοιμάστε τη συμμετοχή σας!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση