Αρχική » Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση » Κοινωνικά μηνύματα της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή

Ιστορικό

Σαν σήμερα

18/4/1951: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο υπογράφουν στο Παρίσι την ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ʼνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ), προπομπό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κοινωνικά μηνύματα της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δημιούργησε και παρουσιάζει τηλεοπτικά/διαδικτυακά κοινωνικά μηνύματα για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή.

Τα κοινωνικά μηνύματα απευθύνονται στους μαθητές και τις μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στους/στις εκπαιδευτικούς και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και του κοινωνικού συνόλου σε θέματα οδικής ασφάλειας, την υποστήριξη και την καλλιέργεια οδικής συνείδησης και τη μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων. Τα κοινωνικά μηνύματα στοχεύουν ακόμη να βοηθήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες να κατανοήσουν τους βασικούς κανόνες της οδικής ασφάλειας με διασκεδαστικό τρόπο, καθώς και να συμβάλουν στην αναθεώρηση εσφαλμένων αντιλήψεων σχετικών με την Οδική Ασφάλεια.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση