Αρχική » i-create » Πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Κύπρος 1974-2014, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…»

Ιστορικό

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Κύπρος 1974-2014, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…»

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κύπρος 1974-2014, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…».

P5260235 P5260233

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Παιδείας της Κύπρου.

Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. και το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Απευθύνθηκε σε μαθητές όλων των τάξεων δημοτικών σχολείων Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας.

Στην εκδήλωση βράβευσης παρέστησαν 750 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κύπρου με σκοπό να παραλάβουν τα βραβεία τους αλλά και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και με χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, κύριος Κώστας Καδής καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Κύπρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση