Δημιούργησε τη δική σου Internet TV σε 6 βήματα

Δημιούργησε τη δική σου Internet TV σε 6 βήματα – Εσύ δημιουργείς τα Νέα

H πρόσφατη εμπειρία των δράσεων της πλατφόρμας i-create μας έδειξε την πλούσια συμμετοχή των σχολικών κοινοτήτων με video που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν μέσα από τη συνεργασία τους. Οι εκπαιδευτικοί υποστήριξαν και ενθάρρυναν τις ομάδες των μαθητών τους να πειραματιστούν, να αναζητήσουν λύσεις σε προβλήματα, να βασιστούν στη συνεργασία.

Ένα βήμα παρακάτω, σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό για την εξοικείωση σε θέματα λήψης, επεξεργασίας και δημοσίευσης video με το δικό σας περιεχόμενο για τη δημιουργία της δικής σας διαδικτυακής τηλεόρασης (Internet TV).

Η δημιουργία μιας διαδικτυακής τηλεόρασης απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας σχετικά με την αξιοποίηση του βίντεο από αρχάριους έως πιο προχωρημένους. Διαβάστε βήμα-βήμα τον οδηγό από τη λήψη του video έως τη δημοσίευση και προώθησή του, ή κατευθυνθείτε απ’ ευθείας στο βήμα-κεφάλαιο που σας ενδιαφέρει.

Εξοπλισμός – Αποκτώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό
Γύρισμα – Τεχνικές για λήψη ήχου και video
Επεξεργασία – Μεταμορφώνοντας το υλικό σου
Πνευματικά δικαιώματα – Αποκτώντας την άδεια πνευματικής ιδιοκτησίας
Δημοσίευση – Διαθέτοντας το … σε εκατομμύρια ανθρώπων
Προώθηση – Δημιουργώντας το δικό σας κοινό

επιμέλεια: Σοφία Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε στην i-create, MEDEA, Video on demand, Δράσεις σχολείων, Εκπαιδευτικά θέματα, Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση, Επιμόρφωση, Οπτικοακουστική παιδεία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση