Αρχική » Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση » EduTubePlus » Καινοτομία στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πάτρας

Αρχείο

Σαν σήμερα

  1. 19/09/1970: Κραυγάζοντας «Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα», ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

Καινοτομία στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πάτρας

Καινοτομία στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πάτρας

Η διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Πάτρας, Αγγελική  Νικολοπούλου και η εκπαιδευτικός Λογοθεραπεύτρια Αθανασία Κυριακοπούλου, μας μιλάνε για το έργο με το οποίο συμμετείχε το σχολείο τους στο διαγωνισμό Αριστεία και Καινοτομία.

Στο διαγωνισμό «Αριστεία και Καινοτομία: ο Εκπαιδευτικός πρωταγωνιστής της εκπαίδευσης» συμμετείχαν συνολικά 860 εκπαιδευτικοί (20 διαφορετικών ειδικοτήτων), με 547 έργα (365 ατομικά και 182 ομαδικά).  Από αυτά διακρίθηκαν 100 έργα με άξονες την καινοτομία τους, τη συμβολή του στη βελτίωση της διδακτικής πράξης, την τεκμηρίωση της παιδαγωγικής αξίας τους, τη συμβολή του στη συνολική λειτουργία της σχολικής τάξης και της σχολικής μονάδας, τις σχολικές δραστηριότητες που ανέπτυξαν, ή τη συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δείτε τα βίντεο από τη συμμετοχή των μαθητών του Σχολείου στο έθιμο της Περπερούνας και σε πρόγραμμα Αγωγής Υγείας σχετικά με τη Μεσογειακή διατροφή.

Μάθημα Αγωγή Υγείας – Μεσογειακή διατροφή from ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ on Vimeo.

Περπερούνα from ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ on Vimeo.


Σχολιάστε

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων