Αρχική » Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση » Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση εργαστηρίου μουσικών οργάνων για παιδιά

Ιστορικό

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση εργαστηρίου μουσικών οργάνων για παιδιά

Η Εκπαιδευτική Tηλεόραση σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο παρουσιάζει σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση το εργαστήριο για παιδιά, των Ολλανδών Staalplaat Soundsystem που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Hertz Festival 2011 .

Το Hertz Festival προσφέρει μια ευρεία αναπαράσταση ηχητικών και οπτικοακουστικών πρωτοποριακών δρώμενων. Με έντονο ενδιαφέρον για την καινοτομία και ισχυρή ευαισθητοποίηση στις παραδοσιακές μορφές τέχνης, παρουσιάζει ένα πανόραμα ασυμβίβαστων προσωπικοτήτων, δημιουργών που θα συνυπάρξουν σε ένα χώρο, με ιδιαίτερη ακουστική και ιστορία.

Εκτός από τις συναυλίες των προσκεκλημένων μουσικών σε τετραφωνικό ηχητικό περιβάλλον, στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ και στην αίθουσα εκθέσεων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικοακουστικών έργων, μια έκθεση/perfomance και ένα workshop για παιδιά. Τα αποτελέσματα του workshop θα παρουσιαστούν με συναυλία, στην οποία θα χρησιμοποιηθούν αυτοσχέδια μουσικά όργανα που θα κατασκευάσουν τα ίδια τα παιδιά από ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, όπως ηλεκτρικές σκούπες, παλιούς δίσκους βινυλίου, μίξερ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να παράγει ήχο.

Το εργαστήριο θα γίνει το Σάββατο 29/1/2011 (12:00-15:00) και θα μεταδοθεί από τη διεύθυνση:   http://vod.sch.gr/video/iptv/646.

Δείτε το βίντεο από Workshop για παιδιά, των Staalplaat Soundsystem, στο Βελιγράδι.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση