Αρχική » Συνεργασίες » CAMERA ZIZANIO » Η CAMERA ZIZANIO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Αρχείο

Σαν σήμερα

  1. 11/07/: Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμών
    Η 11η Ιουλίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμών το 1990 για να κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό τα προγράμματα του «Ταμείου για τον Πληθυσμό» (UNFPA), ενός οργανισμού του ΟΗΕ που προωθεί το δικαίωμα κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στην υγεία και τις ίσες ευκαιρίες. Το «Ταμείο» σχεδιάζει και υλοποιεί πολιτικές και προγράμματα περιορισμού της φτώχειας, αντισύλληψης, ασφαλούς κύησης, πρόληψης και αντιμετώπισης του AIDS και ισότητας των δύο φύλων.

Η CAMERA ZIZANIO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Το πρώτο βίντεο διάρκειας 18 λεπτών, που παρήχθη στο πλαίσιο της συνεργασίας ΕΡΤ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-Φεστιβάλ Ολυμπίας με προοπτική να προβληθεί από την Εκπαιδευτική Τηλεόραση και όποιον άλλον επιθυμεί. Αφορά την Camera Zizanio και την επέτειο των 10 χρόνων.

Φέτος η Camera Zizanio, το σημαντικότερο Φεστιβάλ της νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας στην Ευρώπη, γιορτάζει τη 10η επέτειο. Στο διάστημα αυτών των χρόνων εκατοντάδες νεαροί δημιουργοί ήρθαν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν τις ταινίες τους. Κάποιοι απ αυτούς εμπνεύστηκαν από το Φεστιβάλ, την Αρχαία Ολυμπία και τη πόλη του Πύργου και έφτιαξαν νέες ταινίες. Ταινίες μυθοπλασίας,ντοκιμαντέρ, ή κινουμένων σχεδίων. Αποσπάσματα από αυτές συνθέτουν τη «ματιά των άλλων» που αναδεικνύει μ ένα ξεχωριστό τρόπο τη μοναδική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Μας ξεναγούν δύο «παιδιά» του Φεστιβάλ, η Γεσθημανή και η Δήμητρα.


Με τα μάτια των άλλων
Ανέβηκε από camerazizanio. - Oλόκληρες σειρές και επεισόδια online.


Σχολιάστε

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων