Αρχική » Συνεργασίες » CAMERA ZIZANIO » Η CAMERA ZIZANIO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Ιστορικό

Σαν σήμερα

18/4/1951: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο υπογράφουν στο Παρίσι την ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ʼνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ), προπομπό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η CAMERA ZIZANIO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Το πρώτο βίντεο διάρκειας 18 λεπτών, που παρήχθη στο πλαίσιο της συνεργασίας ΕΡΤ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-Φεστιβάλ Ολυμπίας με προοπτική να προβληθεί από την Εκπαιδευτική Τηλεόραση και όποιον άλλον επιθυμεί. Αφορά την Camera Zizanio και την επέτειο των 10 χρόνων.

Φέτος η Camera Zizanio, το σημαντικότερο Φεστιβάλ της νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας στην Ευρώπη, γιορτάζει τη 10η επέτειο. Στο διάστημα αυτών των χρόνων εκατοντάδες νεαροί δημιουργοί ήρθαν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν τις ταινίες τους. Κάποιοι απ αυτούς εμπνεύστηκαν από το Φεστιβάλ, την Αρχαία Ολυμπία και τη πόλη του Πύργου και έφτιαξαν νέες ταινίες. Ταινίες μυθοπλασίας,ντοκιμαντέρ, ή κινουμένων σχεδίων. Αποσπάσματα από αυτές συνθέτουν τη “ματιά των άλλων” που αναδεικνύει μ ένα ξεχωριστό τρόπο τη μοναδική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Μας ξεναγούν δύο “παιδιά” του Φεστιβάλ, η Γεσθημανή και η Δήμητρα.


Με τα μάτια των άλλων
Ανέβηκε από camerazizanio. - Oλόκληρες σειρές και επεισόδια online.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση