Μήπως έχετε πάνω από τρία χρόνια να συνδεθείτε στο eTwinning; Αν ναι, το παρακάτω μήνυμα μπορεί να σας ενδιαφέρει..

Το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα περιέχει σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με το λογαριασμό σας στο eTwinning, παρακαλούμε αφιερώστε ένα λεπτό να το διαβάσετε.

 

Έχετε κάνει εγγραφή στο eTwinning και τα τελευταία 3 χρόνια δεν βρήκατε την ευκαιρία να μπείτε στο Desktop σας;

 

Αν ναι, θα πρέπει να λάβατε ένα μήνυμα στο mail σας από την ΚΥΥ που σας ενημερώνει τι πρέπει να κάνετε! Αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε μέλος και να διατηρήσετε όλα τα στοιχεία σας στα έργα σας, θα πρέπει να εισέρθετε στην πλατφόρμα τις επόμενες μέρες! Όσοι δεν κάνουν login, ο λογαριασμός τους θα γίνει ανώνυμος και δε θα μπορούν να έχουν πρόσβαση!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ισχύει για όσους έχουν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους πάνω από 3 χρόνια! Ενημερώστε τους συναδέλφους σας!!!

 

Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη τους ευρωπαϊκούς νόμους για την προστασία των δεδομένων, είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε όλα τα δεδομένα των μελών που δεν έχουν συνδεθεί στο eTwinning Desktop τα τελευταία 3 χρόνια.

 

Τι θα σημαίνει ένας λογαριασμός ανώνυμου χρήστη

 

Από τη στιγμή που ο λογαριασμός σας μετατραπεί σε λογαριασμό ανώνυμου χρήστη, δε θα έχετε πια τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο eTwinning και δε θα διατηρηθεί το ιστορικό της δραστηριότητάς σας. Το όνομά σας θα εξαφανισθεί από όλα τα έργα και τις δραστηριότητες που συμμετείχατε.

 

Πώς να αποφύγετε τη  μετατροπή του λογαριασμού σας σε λογαριασμό ανώνυμου χρήστη

 

Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε το λογαριασμό σας στο eTwinning και να εξασφαλίσετε ότι η δραστηριότητά σας στο eTwinning δε θα διαγραφεί, παρακαλούμε συνδεθείτε στο http://www.etwinning.net με τα στοιχεία σας.  Εάν ξεχάσατε το password θέστε το e-mail σας στο http://www.etwinning.net/tools/forgotpassword.cfm?lang=el

 

Εάν δεν  επιθυμείτε να διατηρήσετε το λογαριασμό σας στο eTwinning , δε χρειάζεται να προβείτε σε κάποια ενέργεια και ο λογαριασμός αυτόματα θα μετατραπεί σε λογαριασμό ανώνυμου χρήστη σε 14 ημέρες.

 

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το μήνυμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Με εκτίμηση,

ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning

 

email: etwinning@sch.gr

URL:http://www.etwinning.gr

https://www.facebook.com/HelleniceTwinning

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *