ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.Μια χρονιά δύσκολη,ιδιαίτερη,πρωτόγνωρη!Μία χρονιά που πέρασε και που, φαντάζομαι πως όλοι,ελπίζουμε να μην επαναληφθεί!!!Μία χρονιά που όμως μέσα σε όλες τις αντιξοότητες, έφερε μαζί της και το “νέο”, το “καινοτόμο”,το “μοντέρνο” και νομίζω πως “βγαίνουμε” όλοι κουρασμένοι  αλλά πολύ πιο δυνατοί και με πολλά νέα “όπλα” στην εκπαιδευτική μας “φαρέτρα”! 🙂

Αυτές τις μέρες επικρατεί πυρετός προετοιμασίας για να ετοιμάσουμε τα δωράκια των μαθητών μας,να κλείσουμε τους φακέλους των εργασιών ,να ετοιμάσουμε τα αναμνηστικά διπλώματα….

Εμείς κλείνουμε την χρονιά μας όπως ακριβώς την ξεκινήσαμε ,”δεινοσαυρικά” 😉 !Το θέμα μας φέτος ήταν οι δεινόσαυροι!Η τάξη μας διακοσμήθηκε με δεινόσαυρους που μας έκαναν παρέα παντού!Στην παρεούλα, στα συρταράκια, στο παρουσιολόγιο, στα κρεβατάκια μας.Η μασκότ της τάξης μας ήταν το αγαπημένο μας δεινοσαυράκι που τον βαφτίσαμε Μάριο!Ε,δεν θα μπορούσαμε παρά να κλείσουμε και πάλι με δεινόσαυρους!Αν λοιπόν σας ταιριάζει το θέμα,δείτε όσα ετοίμασα για τα μικρά μου,παρακάτω!

(Τις εικόνες τις βρήκα στο διαδίκτυο και φυσικά τις επεξεργάστηκα ώστε να δημιουργήσω το υλικό μου -δυστυχώς δεν θυμάμαι πού καθώς όταν τα αποθήκευσα δεν γνώριζα πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα φτιάξω δικό μου ιστολόγιο ωστόσο δεν τις χρησιμοποιώ σε καμία περίπτωση για εμπορικούς σκοπούς παρά μόνο για εκπαιδευτικούς!)

:arrow:Αναμνηστικά!(Αυτά δεν είναι “δεινοσαυρικά” 😆 )

Για εξώφυλλο στον φάκελο των εργασιών

Αναμνηστικό δίπλωμα για τα προνηπιάκια μου!

Αναμνηστικό δίπλωμα για τα νηπιάκια μου!

 

➡ Τα παρακάτω τρία αρχεία εικόνας τα χρησιμοποίησα για να διακοσμήσω τις σακούλες μέσα στις οποίες έβαλα όλα όσα ετοίμασα για τα μικρά μου και φυσικά τους φακέλους εργασιών τους!

:arrow:Αλλά και ο φάκελος του αναμνηστικού dvd διακοσμήθηκε με δεινόσαυρους! Εκπτύπωση σε αυτοκόλλητο χαρτί,κόβουμε,κολλάμε και …έτοιμα και τα dvd!

:arrow:Και φυσικά και το κέρασμα,έτσι και για να κλείσουμε γλυκά γλυκά μια σχολική χρονιά που μας …πίκρανε πολύ :lol:,έχει θέμα τον μικρό μας Μάριο!Την αγαπημένη μας μασκότ που μας έκανε συντροφιά και στην φυσική και στην ψηφιακή μας τάξη!

Ο Μάριος με την απαραίτητη μάσκα φυσικά!Είναι αλήθεια πως η βοήθειά του στο να μάθουν τα παιδάκια μου να φορούν σωστά την μάσκα τους ,ήταν καθοριστική!

Γνωστός ζαχαροπλάστης της περιοχής μας ανέλαβε να μας  φτιάξει τα υπέροχα μπισκότα και το αποτέλεσμα απλά τέλειο!!!Δεν συμφωνείτε;

Πάντως τα μικρά μου ξετρελάθηκαν όταν τους έδειξα το …”δεινοσαυρομπισκότο” και γελάσαμε όλοι πάρα πολύ όταν ένας μαθητής μου, μου είπε:”Δηλαδή κυρία την τελευταία μέρα θα φάμε όλοι από έναν …ολόκληρο δεινόσαυρο;” 😆 😆 😆

Το υπέροχο μπισκότο-Μάριος!

Καλό καλοκαίρι σε όλους και…ραντεβού τον Σεπτέμβρη με κέφι,όρεξη,αισιοδοξία και πολλή, μα πάρα πολλή αγάπη για τους μαθητές μας! 😎