Αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα!

Και όπως πάντα ,η πρώτη του Δεκέμβρη θα σημάνει και την  έναρξη της αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα! Φυσικά θα δώσουμε και τυπωμένα φύλλα αλλά και η ψηφιακή αντίστροφη μέτρηση έχει άλλη χάρη! Κάθε μέρα τα μικρά μου περιμένουν να ανοίξουν την ¨πορτούλα” για να δουν τι κρύβεται από πίσω! Για να το δείτε και να το χρησιμοποιήσετε πατήστε εδώ ή στην εικόνα παρακάτω!

Καταγραφή 1

Χαρούμενες γιορτές σε όλους!

 

 

Καλώς μας ήρθες Δεκέμβρη!

Φτάσαμε και φέτος στον Δεκέμβρη! Στον μήνα που περιμένουμε όλοι ,μικροί αλλά και μεγάλοι! Ο λόγος είναι προφανής! Με τα Χριστούγεννα να απέχουν μια ανάσα και όλοι να έχουμε μπει σε κλίμα εορταστικό αλλά και τα μικρά να κάνουν από τώρα σχέδια  και να ονειρεύονται το δώρο που θα τους φέρει ο Άι- Βασίλης! Πριν όμως από αυτό το…μεγάλο δώρο, ένα μικρό δωράκι από την κυρία επιβάλλεται ,έτσι, για να υποδεχτούμε τον χειμώνα και κυρίως τον Δεκέμβρη…. γλυκά! Παρακάτω σας δίνω ό,τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε και να το δωρίσετε στα παιδάκια σας!

 

Καταγραφή

Το εκτυπώνετε σε Α5 χαρτονάκι ,μία σακούλα από ζελατίνη και … έτοιμο!Α,ναι! Τα καραμελάκια μην ξεχάσετε!

IMG 1032

IMG 1030

Και …ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους!

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023!

Μία εύκολη αλλά πολύ όμορφη κατασκευή, φτιάξαμε φέτος  και σας την προτείνω καθώς ο βαθμός δυσκολίας της είναι τέτοιος που δεν δυσκόλεψε κανένα από τα μικρά μου! Το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω!

IMG 0919 1

Απλά, εκτυπώστε το φύλλο εργασίας παρακάτω, δώστε το στα παιδάκια σας να το συμπληρώσουν και να το κόψουν(ή αν θέλετε κόψτε το εσείς), και με ένα ξυλάκι από σουβλάκι και λίγη σιλικόνη, έτοιμη η κατασκευή!

kijujhyihhguhu