The KODU KUP EUROPE

7 Σεπτεμβρίου 2014

The KODU KUP EUROPE

Το Kodu Kup Europe είναι ένας συναρπαστικός σχολικός διαγωνισμός υπό την αιγίδα της Microsoft, που προκαλεί τους μαθητές να αναπτύξουν τα δικά τους ηλεκτρονικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της πλατφόρμας Kodu Game Lab.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://www.kodukup-europe.org/

Πληροφορίες όπως και τη διεύθυνση από όπου μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό Kodu Game Lab, μπορείτε να βρείτε από το σύνδεσμο http://www.kodugamelab.com/

Δυστυχώς, η στιγμή διοργάνωσης δεν είναι και η ιδανικότερη για τα Ελληνικά σχολεία που ξεκινούν τη λειτουργία τους στις 11 Σεπτεμβρίου. (Η τελευταία διορία για την υποβολή εργασιών είναι η 15η Σεπτεμβρίου).

    Όσοι μαθητές του Γυμνασίου Καρλοβασίων ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους έστω και για αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου είτε μέσω της φόρμας του ιστολογίου είτε μέσω του υπηρεσιακού μου email είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του Γυμνασίου Καρλοβασίων. Καλό θα είναι να βρεθεί μία ομάδα ατόμων για να υπάρξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ακόμη όμως και αν δεν καταφέρουμε να υποβάλλουμε κάποιο παραδοτέο, η εμπειρία και η γνωριμία με το Kodu Game Lab δε θα πάει χαμένη, καθώς – μεταξύ άλλων – θα είναι αντικείμενο ενασχόλησής μας στις δραστηριότητες του Εργαστηρίου Ψηφιακής Δημιουργίας, που θα λειτουργεί το σχολικό έτος 2014 – 2015, μετά τη λήξη του σχολικού ωρολογίου προγράμματος.


Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων