ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΚΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΝ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ (για γονείς Α και Β τάξης)

Αγαπητοί γονείς,

στον παλμό της εποχής και των προβληματισμών που συνδέουν όλους τους ανθρώπους που έχουν σχέση με παιδιά σχολικής ηλικίας, επιχειρούμε την έναρξη μίας σειράς συναντήσεων συζητήσεων πάνω σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας γονέων, αλλά και εκπαιδευτικών. Οι συναντήσεις αφορούν τους γονείς των μαθητών της Α και Β τάξης του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. με ομιλητή τον Νικήτα Καυκιό. Κλινικό ψυχολόγο, ο οποίος δραστηριοποιείται στα Χανιά βοηθώντας άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχές άγχους, φοβιών, έμμονων ιδεών, βουλιμίας, κατάθλιψης και ψυχογενών διαταραχών. Επίσης βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων εφηβικής ηλικίας, επικοινωνίας ζεύγους και χωρισμού.

Θέμα μας: Η διαχείριση της συμπεριφοράς των παιδιών και η βία στο σχολείο αλλά και το σπίτι.

Σε ένα χαλαρό κλίμα, στο χώρο του σχολείου περιμένουμε όσους επιθυμούν να ακούσουν τη γνώμη ενός εξειδικευμένου επιστήμονα για το φλέγον αυτό θέμα που ταλανίζει πολλές οικογένειες. Περιμένουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και να βιώσουν ίσως κάτι.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Οι εκπαιδευτικοί

Ειρήνη Κοπανάκη

Έλενα Μαστοράκη

Άννα Νικολακάκη

Μαρία Σαπουνάκη

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση