Υποστήριξη Κ.Ε.Σ.Υ.

Σας κάνουμε γνωστό, ότι το Κ.Ε.Σ.Υ. Άρτας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια του πληθυσμού, λόγω της έξαρσης του COVID 19, βάσει της υπ’ αρ. πρωτ. 38510/ΓΔ4 απόφασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. και μέχρι την ανάκλησή της, αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες ενέργειες που απαιτούν φυσική παρουσία μαθητών/τριών και ΜΟΝΟ σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις, επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση πολιτών, αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

Όμως, εν μέσω της νέας καθημερινής πραγματικότητας λόγω του κορωνοϊού, η διεπιστημονική  ομάδα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, η οποία αποτελείται από την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ. Άρτας έχει οργανώσει και λειτουργεί τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας, καθώς και υποστήριξη συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype), με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως βιώνουν οι γονείς και τα παιδιά που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της περιοχής αρμοδιότητάς του. Παρακαλούμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας και Ψυχολόγος ή Κοινωνικός Λειτουργός θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Επιπροσθέτως, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία μας τηλεφωνικά, ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και για θέματα, τα οποία άπτονται της Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, όπου η εκπαιδευτικός του Κ.Ε.Σ.Υ. με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, θα παρέχει τις υπηρεσίες της.

Στη βάση των προαναφερομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2681022580 και 2681021032 ή στο  e-mail: kesyart@sch.gr.

 

Η Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ.

 

Πηνειώ Χριστοδούλου

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση