Θρανίου Τόπος

Η γνώση είναι δύναμη, όπως και η αγάπη. Αγαπάμε το σχολείο μας, αγαπάμε την παιδεία μας, αγαπάμε τα παιδιά μας!

Μαθηματικά Δημοτικού την εποχή του κορονοϊού

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον υλικό για την ενασχόληση των παιδιών όλων των τάξεων με τα μαθηματικά! Περιηγηθείτε στη σελίδα «Μαθηματικά της Φύσης και της ζωής» (έχει κάθε είδους προβλήματα) και ανακαλύψτε ένα σωρό ενδιαφέρουσες ασχολίες που ακονίζουν τα πνεύματα μικρών και μεγάλων! Καλή διασκέδαση!

Σημ. Το εκπαιδευτικό υλικό, για τα μαθηματικά του δημοτικού σχολείου που θα βρείτε σε αυτόν τον χώρο φτιάχτηκε από το εργαστήριο Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ομάδα εκπαιδευτικών υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Χαράλαμπου Λεμονίδη. Προσφέρεται αυτήν την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας και είναι κατάλληλο για την περίσταση.

Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής

Μαθηματικά Δημοτικού την εποχή του κορονοϊού

 


 

Επίσης, εδώ θα βρείτε το ιστολόγιο (blog) Εκπαιδευτικές δραστηριότητες, Εφαρμογές και Λογισμικά για το Δημοτικό Σχολείο  με διάφορες εφαρμογές και λογισμικά βασισμένα στα γνωστικά αντικείμενα όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε ό,τι σας αρέσει, έχει υλικό από όλα τα μαθήματα, αλλά προσωπικά προτείνω προς το παρόν τα παιχνιδάκια για την εκμάθηση της προπαίδειας!

Καλή διασκέδαση!!!! ♥

Εκμάθηση προπαίδειας

 


 Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων