Θρανίου Τόπος

Η γνώση είναι δύναμη, όπως και η αγάπη. Αγαπάμε το σχολείο μας, αγαπάμε την παιδεία μας, αγαπάμε τα παιδιά μας!

Με το βλέμμα στην Άνοιξη…

Απρ 202027

Αγαπούλες μου, Χριστός ανέστη και χρόνια σας πολλά!!!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες και να απολαύσατε με το δικό σας τρόπο αυτή τη λίγο περίεργη περίοδο της ζωής μας… Είμαι σίγουρη ότι θα έχετε να μου πείτε ένα σωρό ιστορίες, ακόμη κι αν είναι ιστορίες καταπληκτικής βαρεμάρας ή παράξενες ιστορίες για πασχαλινά δρακάκια!

Επιστρέφουμε όμως σιγά σιγά και στα δικά μας και σκέφτηκα να κάνουμε κάθε μέρα ένα μικρό αφιέρωμα σε κάτι ιδιαίτερο της Γλώσσας ή των Μαθηματικών ή της Φυσικής ή από όποιο άλλο μάθημά μας. Εδώ όμως θα χρειαστώ οπωσδήποτε τη βοήθειά σας. Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κι εσείς κάτι που θεωρείτε σημαντικό ή που σας δυσκολεύει ή που θα θέλατε να κάνουμε περισσότερη εξάσκηση. Τις ιδέες και τις προτάσεις σας μπορείτε είτε να μου τις στείλετε με μήνυμα είτε να τις γράψετε εδώ ως σχόλια…

Για αρχή σκέφτηκα να κάνουμε μια μικρή εξάσκηση στα αμετάβατα ρήματα και μετά να γράψουμε μια ιστορία…

Αν όπως κάποιος ή κάποια θέλει να μου γράψει και μια ιστορία από το Πάσχα, θα με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη!!! Οι ζωγραφιές σας πάντα ευπρόσδεκτες, τις περιμένω με ανυπομονησία!!!

Με το βλέμμα στην Άνοιξη, λοιπόν, και καλή μας αρχή!!!

από κάτω από: Μαθήματα εξ αποστάσεως| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με το βλέμμα στην Άνοιξη…    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων