Τηλεδιάσκεψη ΓΕΛ Ορχομενού-2ου ΓΕΛ Καρδίτσας

Σήμερα στις 11π.μ. πραγματοποιήθηκε και η δική μας τηλεδιάσκεψη μέσω Skype. Ήταν μια όμορφη εμπειρία και για τους μαθητές και για μένα προσωπικά! Τα παιδιά, αν και αμήχανα αρχικά λόγω του βίντεο, αλληλοσυστήθηκαν, μίλησαν για τα ενδοσχολικά και εξωσχολικά τους ενδιαφέροντα και εξέφρασαν την επιθυμία να γνωριστούν και από κοντά! Η όλη διαδικασία έγινε πρώτο θέμα στο μικρό μας σχολείο και μαθητές που είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα έδειξαν να το μετανιώνουν!

Παρά τα τεχνικά προβλήματα (κακή ποιότητα ήχου και εικόνας) προτείναμε στο 2ο ΓΕΛ Καρδίτσας τις μόνιμες στήλες πάνω στις οποίες έχουμε ήδη δουλέψει: Τέχνη, Αθλητισμός, Διατροφή & Παράδοση και Editorial.

Eίχαμε προαποφασίσει με τον αγαπητό συνάδελφο κο Βαγενά ότι το σχολείο μας θα είχε το ρόλο του εκδότη για το πρώτο blog οπότε ανακοινώσαμε ως θέμα έρευνας:  Επαγγέλματα/ Τι θέλω να γίνω;/ Συνεντεύξεις με επαγγελματίες.

Το Βlog  μας ονομάζεται “Σκέφτομαι και Γράφω…” και μπορείτε να το δείτε εδώ https://blogs.sch.gr/anapanou/ αν και θέλουμε να αλλάξουμε το θέμα γιατί το υπάρχον δεν έχει δυνατότητα διαμόρφωσης. Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την τελική μορφή και τα πρώτα άρθρα των μόνιμων στηλών!

Επί το έργον...!

Καλό μας κουράγιο! 🙂

Αναστασία Πάνου

ΠΕ06

;


Μια απάντηση προς “Τηλεδιάσκεψη ΓΕΛ Ορχομενού-2ου ΓΕΛ Καρδίτσας”

  1. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τον ενθουσιασμό των παιδιών από την πρώτη τους συνάντηση κθώς κι για τις θεματικές επιλογές τους.
    Ευχόμαστε καλή συνέχεια.
    Παρακαλώ όταν φτιάξετε το blog της τάξης, ενημερώστε με.

Copyright © editors-critical viewers          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση