Αγαπητοί Συνάδελφοι καλημέρα,
Το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας ολοκληρώνεται και οι συνεργασίες των σχολείων σας παίρνουν την τελική τους μορφή έως 13/05/13. Σχετικά με την ανάρτηση των σχολίων ,να υπενθυμίσουμε πώς είναι απαραίτητα καθώς είναι καθοριστικά για το σκοπό του προγράμματος και το ύφος της εφημερίδας .

Οι προοπτικές της ηλεκτρονικής εφημερίδας των μαθητών σας είναι οι εξής:
  • Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό μαθητικής εφημερίδας και περιοδικών που η εφημερίδα ”ΤΑ ΝΕΑ” διεξάγει κάθε έτος. Η ενδεχόμενη συμμετοχή αφορά το 2013-2014. Επισυνάπτω το σχετικό λίνκ: http://edu.klimaka.gr/scholikes-drasthriothtes/diagwnismoi/1428-panellhnio-mathitikos-diagwnismos-efhmeridwn-periodikwn.html
  • H πραγματοποίηση ημερίδας με αντικείμενο την δημιουργηθείσα ηλεκτρονική εφημερίδα με συμμετοχή και των μαθητών , αυτή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εφόσον εσείς θεωρείτε ότι υπάρχουν καινοτόμα στοιχεία στο πρόγραμμα με το οποίο ασχοληθήκατε που θα ήταν χρήσιμο να προβληθούν ως καλή πρακτική στην σχολική μας κοινότητα. Ως εκ τούτου , είναι χρήσιμο να εκφράσετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας σχετικά με το ενδεχόμενο μιας ημερίδας και της σκοπιμότητας που εσείς αναγνωρίζετε σ’ αυτήν.

Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους,
Ειρήνη Παπαδάκη, Σχολ. Σύμβουλος ΠΕ13
;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © editors-critical viewers          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση