Προσωπικό ιστολόγιο Κωνσταντίνου Βιολιντζή (ΠΕ19)

21/10/2013

Κανόνες εργαστηρίου Πληροφορικής!

1. Δεν μεταφέρουμε φαγητά και υγρά (πχ νερά, χυμούς) στην αίθουσα του εργαστηρίου, για να μην προκαλέσουμε φθορές στους υπολογιστές και τις υπόλοιπες περιφερειακές συσκευές τους και φροντίζουμε πάντα η αίθουσα να παραμένη καθαρή και τακτοποιημένη.

2. Δεν διακόπτουμε τον δάσκαλό μας ή  και άλλους συμμαθητές/συμμαθήτριές μας παρά μόνο σηκώνοντας το χεράκι μας και περιμένοντας με υπομονή να μας δοθεί ο λόγος για να πάρουμε κι εμείς μέρος στη συζήτηση.

3. Καθόμαστε πάντα στον ίδιο υπολογιστή και καρέκλα που έχουμε επιλέξει και έχει οριστεί στο σχεδιάγραμμα της τάξης μας, ειδικά για την αίθουσα του εργαστηρίου διατηρώντας πάντα τη σωστή θέση σώματος.

4. Όταν δουλεύουμε σε ομάδες, συνεργαζόμαστε με ευγένεια, διακριτικά και χαμηλόφωνα, κάνοντας με υπομονή και επιμονή όλες τις δραστηριότητες που μας έχουν ανατεθεί.

5. Κατά την αποχώρησή μας από το εργαστήριο διατηρούμε την αίθουσα όπως την παραλάβαμε, δηλαδή τοποθετούμε την καρέκλα στη θέση της, τα περιφερειακά μέρη τακτοποιημένα και θέτουμε τον υπολογιστή σε κατάσταση “αποσύνδεση χρήστη” ή σε “απενεργοποίηση”.

 

eikona00

Αφήστε μια απάντηση

©2024 Προσωπικό ιστολόγιο Κωνσταντίνου Βιολιντζή (ΠΕ19) Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση