Seo Experts, Seo Expert in Greece Cost, Chris Mandrakis

Seo Experts Greece Πρώτη Σελίδα Google και Πρώτη Θέση Google Yahoo Bing Baidu και Digital Marketing Cost από τον SEO Expert in Greece Chris Mandrakis.

Greece SEO EXPERTS supervised by Chris Mandrakis
Greece’s SEO EXPERTS supervised by Chris Mandrakis

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σε αυτό το blog θα παρατηρήσετε πολλά νέα πράγματα και αρκετή ορολογία. Ο υποψιασμένος αναγνώστης θα βοηθηθεί πολύ. Ο αρχάριος δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Έτσι, σε αυτό το πνεύμα θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για Seo oriented σχεδιασμό μίας ιστοσελίδας.

Έλα κι εσύ αν θέλεις να γίνεις Seo Expert in Greece μαζί μας σε ένα ταξίδι στο όνειρο!

Seo Expert in Greece – Τι κάνει διαφορετικό αυτό το λήμμα;

Ως Seo Expert στη Ελλάδα εδώ και 21 συναπτά έτη έχουμε να επιδείξουμε πολλές επιτυχίες και ποικίλες ιδέες μας έχουν εφαρμοστεί σε πάρα πολλά projects!

Seo Experts Greece – Ποιοι κάνουν αυτό το αίτημα δημοφιλές;

 1. Το αίτημα Seo Experts Greece είναι δημοφιλές, διότι αυτό έχει γίνει στόχος επισκέψεων από το εξωτερικό με πολλά ενδιαφέροντα άρθρα. Αυτά τα άρθρα έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά.
 2. Έτσι μπορεί κάποιος, αν και εφόσον έχει αξία το άρθρο του, να κάνει γνωστό ένα λήμμα στις μηχανές αναζήτησης, όπως είναι η Google, Yahoo και άλλες.
 3. Μάλιστα σε αυτήν την περίπτωση όταν πληκτρολογούμε μέρος μόνο της φράσης που αναζητούμε στη Google, υπάρχει η αυτόματη βοήθεια από τον αλγόριθμο.
Seo Experts in Greece
Seo Experts in Greece

Seo Expert in Greece για Πρώτη Σελίδα Google

Προφανώς ένας Seo Expert στην Ελλάδα, αν και δυσεύρετος, είναι άκρως απαραίτητος για την Πρώτη Σελίδα Google.

Εξάλλου σε αυτήν την αναζήτηση έχουμε πολλές επιτυχίες στα οργανικά αποτελέσματα της Google, αλλά και άλλων μηχανών αναζήτησης, όπως Yahoo, Bing, Baidu κλπ.

Πρώτη Σελίδα στη Google
Πρώτη Σελίδα στη Google

Δείτε περισσότερα

Διαρκώς δίνουμε τα φώτα μας σε Projects, που έχουν ένα επιστημονικό ενδιαφέρον στις καινοτομίες. Ο χώρος δράσης μας είναι περιβάλλοντα με:

 • στατιστική,
 • κατανομές,
 • ανελίξεις – ροπογεννήτριες συναρτήσεις,
 • πρόβλεψη,
 • κεντρικό οριακό θεώρημα,
 • γενικευμένο κεντρικό οριακό θεώρημα,
 • αντιστροφή χρόνου και
 • θεωρία αποφάσεων.

Όλα τα παραπάνω, και όχι μόνο, συμπεριλαμβάνονται στην επιστήμη του Seo.

SEO Experts quiz

Δείτε το επόμενο σχήμα και προσπαθήστε να θυμηθείτε πού έχετε δει κάτι ανάλογο. Προφανώς, αν έχετε κάνει σπουδές Πληροφορικής ή ειδικότητα τεχνικός Η/Υ σε Επαγγελματικά Λύκεια ή τα παλαιά Τ.Ε.Ε. εύκολα θα το αναγνωρίσετε.

Ποια απάντηση θα δώσετε;

Seo Experts Greece
Seo Experts Greece

Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για τη δενδρική δομή ή την απεικόνιση των συνδέσμων στο λεγόμενο binary tree. Ας δούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ποιος είναι ο σκοπός που δείχνουμε αυτό το σχήμα.

Υπόθεση:

Σύμφωνα με τα παραπάνω προχωρώντας ας υποθέσουμε ότι η ιστοσελίδα έχει την αρχική σελίδα στον κόμβο 1 και τις υποσελίδες 2 και 3. Αυτές με τη σειρά τους έχουν υποσελίδες τις 4, 5 και 6,7 αντίστοιχα.

Ερώτημα 1:

Αν βάλουμε σύνδεσμο inbound link από την υποσελίδα που απεικονίζει ο κόμβος 18 προς εκείνη που αντιστοιχεί στον κόμβο 19 ποιο θα είναι το κέρδος;

Απάντηση 1:

Το κέρδος μεγαλώνει σύμφωνα με ένα paper από ένα Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., που κατά περίεργο τρόπο το έχουν εξαφανίσει. Η δύναμη που παίρνουν οι κόμβοι 9–> 4–>2 οδηγούν κατ’ επέκταση στην ενδυνάμωση της αρχικής σελίδας. Περισσότερα θα αποκαλύψουμε σε επόμενο άρθρο μας.

Αξίζει να τονιστεί ότι δεν αρκούν όλα τα παραπάνω, διότι με τα χρόνια η εμπειρία έρχεται να επιβεβαιώσει ανάλογες υποθέσεις ή και πιο σύνθετες.

Ερώτημα 2:

Ένα ακόμη πιο σύνθετο ερώτημα θέτει η παραπάνω εικόνα. Ξαναδείτε την με προσοχή!

Απάντηση 2:

Οι κόμβοι 18 και 19 ανήκουν ή είναι κόμβοι παιδιά διαφορετικών γονεϊκών κόμβων: 9 και 10 αντίστοιχα. Έτσι η ενδυνάμωση της αρχικής σελίδας θα είναι διαφορετική.

 1. Αξίζει όμως να περιορίσουμε τα inbound links εντός κόμβων παιδιών της ίδιας υποσελίδας;
 2. Ή ποιο είναι το κέρδος αν συνδέσουμε κάθε υποσελίδα με όλες τις άλλες;
Υπόδειξη  – Συμπέρασμα:

Το τελευταίο ερώτημα στο τέλος της προηγούμενης απάντησης ανακύπτει από τη λογική της αρχιτεκτονικής του wordpress και κάθε μορφής sidebar widget. Ωστόσο είναι μεγάλο λάθος να γίνεται με απερισκεψία το ίδιο στήσιμο αρχιτεκτονικά σε κάθε πρότζεκτ. Την πρώτη σελίδα θα την πετύχει κάποιος έτσι ή κάπως έτσι. Την πρώτη θέση με τίποτα.

Υπάρχει πληθώρα ανάλογων ερωτημάτων. Τουλάχιστον πρόδηλο είναι ότι δεν αρκούν οι ακαδημαϊκές γνώσεις, αλλά απαιτείται ευστροφία, αντίληψη, παρατηρητικότητα και γνώση της θεωρίας συνόλων.

Αρκούν όλα τα παραπάνω να τεκμηριώσουν τις γνώσεις ενός SEO Specialist;

Η απάντηση είναι απλή: Φυσικά όχι. Απαιτούνται πάρα πολλές επιπλέον γνώσεις, ώστε ένας SEO Specialist να έχει μόνιμα επιτυχίες.

Αρνητικό παράδειγμα – Προσοχή!

Οι παροδικές μεταπτώσεις στα οργανικά αποτελέσματα κατάταξης μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην απόγνωση. Αν απευθυνθεί σε SEO από το εξωτερικό και πληρώσει για αμφιβόλου ποιότητας backlinks πιθανόν να «κάψει» μία ιστοσελίδα. Προσωρινά θα πετύχει το στόχο του και θα πληρωθεί. Μακροπρόθεσμα όμως ο πελάτης θα αναγκαστεί να φτιάξει καινούριες ιστοσελίδες, αν τον ενδιαφέρει πραγματικά η πρώτη θέση.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί ιδιαίτερα η σημασία που θα έχει στο μέλλον ο τρόπος σχεδιασμού μίας ιστοσελίδας.

Πάντα ο σκοπός είναι η αύξηση του αριθμού των επισκέψεων σε μία ιστοσελίδα και όχι απλά μία ηλεκτρονική ταυτότητα.

Συμπέρασμα για Seo Experts

Όπου υπάρχει ενδιαφέρον και απαιτούνται Seo Experts από την Ελλάδα θα προσφέρουμε, διότι αγαπούμε την ενασχόλησή μας.

Το πάθος μας είναι το Seo, η τρέλα μας – ο τρόπος ζωής μας είναι η προσφορά!

 1. Ετοιμάζουμε με βάση την πολυετή εμπειρία μας 2 δυνατά papers, που γενικά είναι πολύ σπάνια στην επιστημονική κοινότητα.
 2. Επίσης, είμαστε σε διαδικασία διδακτορικού στον τομέα του Seo, κάτι που είναι ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στην επιστήμη της Πληροφορικής.
 3. Τέλος, είμαστε ανοικτοί σε διάλογο και συνεργασίες.

Θερμές ευχαριστίες!

Δείτε και τα άκρως ενδιαφέροντα άρθρα μας!