Καλή Ανάσταση

Μαθητές μου, παιδιά μου….

φύγαμε κάπως βιαστικά, λέγοντας μόνο ένα καλό μεσημέρι και πιστεύοντας ότι θα τα ξαναπούμε το επόμενο πρωί….και έχουν περάσει τόσες μέρες από τότε. Και κάτω από κανονικές συνθήκες θα είχαμε κάνει πολλά πράγματα για την άνοιξη, το Πάσχα και τόσα άλλα!

Ας μείνουμε όμως σε αυτό που κάνουμε κάθε μέρα…είμαστε στο σπίτι μας για να είμαστε ασφαλείς και υγιείς και να μπορούμε να χαρούμε όλα αυτά που μας λείπουν τώρα, όταν όλο αυτό περάσει. Μπορούμε να κάνουμε κατασκευές στο σπίτι, με ότι υλικά έχουμε, μπορούμε να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας…. και με τους μακρινούς, θα βοηθήσει η τεχνολογία με το τηλέφωνο και τις βιντεοκλήσεις.

Όταν θα τελειώσει όλο αυτό, ας είμαστε πιο ευγνώμονες για αυτά τα απλά που έχουμε γύρω μας!

Από εμένα πολλές ευχές σε εσάς και τις οικογένειές σας για καλή Μεγάλη Εβδομάδα, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Να περάσετε όμορφα!

Μου λείπετε πολύ όλοι…!

η κυρία Χρύσα!

Γράψε μου εδώ ό,τι θέλεις…θα χαρώ πολύ!

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση