Να αξιολογήσετε ένα τουλάχιστον ιστολόγιο από αυτά που βρίσκονται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Να τεκμηριώσετε όσο το δυνατόν πληρέστερα τις αξιολογικές σας κρίσεις. Καλό θα είναι το ιστολόγιο να περιέχει κυρίως εκπαιδευτικό προσανατολισμό και περιεχόμενο.

 

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης β επιπέδου μας ζητήθηκε να αναζητήσουμε ιστότοπους του πανελλήνιου δικτύου και να τους σχολιάσουμε.Μια σελίδα που ξεχώρισα κατα την έρευνα αυτή είναι η σελίδα του 11ου δημοτικου σχολείου Ευόσμου    κυρίως εξαιτίας της μπάρας που έχει κάτω από το μενού στην οποία παρουσιάζονται εργασίεα μαθητών. Ακόμα η σελίδα αυτή είναι λιτή περιεκτική και προσεκτικά κατασκευασμένη ωστε να διευκολύνει το χρήστη.

Κατηγορίες: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

ΞΥΔΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Μια από τις εργασίες που αναθέτω στους μαθητές της γ’ γυμνασίου είναι να ψάξουν στο ίντερνετ και να γράψουν ένα άρθρο, σαν να ήταν δημοσιογράφοι και έχουν ηλεκτρονική εφημερίδα. Από αυτά τα άρθρα τα περισσότερα τα ανεβάζω σε αυτό το blog.

Αυτά που έχουν την ετικέτα “καλειδοσκόπιο”  είχαν όντως ανέβει στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Γυμνασίου Πύλου, όπου ήμουν μέχρι το 2021.

Το θέμα των άρθρων το επιλέγουν οι ίδιοι οι μαθητές και δεν τα λογοκρινω ως προς το περιεχόμενο.


Περισσότερες πληροφορίες

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς