Πρόσκληση του Glossomobil

imagesΣτις 7 και 8 Μαρτίου του 2016, το 1ο & το 6ο Δημοτικό Νάουσας και το Δημοτικό Επισκοπής αντίστοιχα, αποφάσισαν να διαμορφώσουν το συνηθισμένο πρόγραμμα του μαθήματος της γερμανικής γλώσσας με έναν τρόπο διαφορετικό. Φιλοξένησαν στους χώρους τους το Glossomobil του Goethe Institut, το οποίο υλοποιεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και σε συνεργασία της Γερμανικής Πρεσβείας με το Goethe Institut το πρόγραμμα “Γερμανικά σε κίνηση” με ένα εξαιρετικό πλήρωμα εκπαιδευτικών: τη Βασιλική, το Γιώργο και την Karin.

Τα παιδιά έμειναν κυριολεκτικά με ένα ενθουσιώδες χαμόγελο στα χείλη, όταν ο χορός, η κίνηση, η γυμναστική, το τραγούδι και το παιχνίδι, ανάμικτα με γερμανικούς ήχους, γερμανικές,  λέξεις, φράσεις και διαλόγους άρχισαν με την ολοκλήρωση του προγράμματος βαθμιαία να κοπάζουν, δίνοντας τη θέση τους και πάλι στη συνηθισμένη ατμόσφαιρα της μαθητικής ζωής.

Το σίγουρο είναι, πως μια γλυκιά ανάμνηση έχει χαραχτεί στη μνήμη τόσο των μαθητών όσο και της εκπαιδευτικού, τόσο γλυκιά που θα ήθελαν κάποια στιγμή να τη ζήσουν ξανά!

DSCN3426 DSCN3442 DSCN3505 DSCN3358

6ο Δημοτικό Νάουσας

1ο Δημοτικό Νάουσας