*** αφορά ΟΛΟΥΣ τους μαθητές/τριες του σχολείου μας***

Φάση Β (Δευ 13 Οκτ – 20 Οκτ 2014)
Ενεργοποιήθηκε η δεύτερη φάση για την επιλογή των μαθητών που θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το πρόγραμμα RadioViral. Όσοι μαθητές της Α, Β ή Γ τάξης ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι τη Δευτέρα 20 Οκτ 2014 δηλώνοντας τα στοιχεία τους (επώνυμο, όνομα, τμήμα, θέμα πιθανής εκπομπής κλπ) σε αυτή τη  @-φόρμα . Οι θέσεις είναι περιορισμένες, δηλώστε έγκαιρα …

(*) σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή ενός μαθητή/τριας στο πρόγραμμα οριστικοποιείται μόνο μετά την κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης του κηδεμόνα.

*** Δείτε τα αποτελέσματα της Α Φάσης  ***

Φάση Α (Δευ 6 Οκτ – 13 Οκτ 2014)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση επιλογής των μαθητών/τριων που θα συμμετάσχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα RadioViral τη φετινή, σχολική χρονιά. Δείτε τα στοιχεία των μαθητών που έχουν επιλεγεί  επειδή κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρώτη τους αποστολή Εκπομπές στο RadioViral (2014-15)

 (*) όσοι μαθητές δεν έχουν παραδώσει σύντομο σποτάκι σε μορφή mp3 μπορούν να το προετοιμάσουν και να το παραδώσουν το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 20 Οκτ 2014. Σε διαφορετική περίπτωση, η συμμετοχή τους δεν είναι εξασφαλισμένη και θα συμμετέχουν στην κλήρωση όπως και οι υπόλοιποι μαθητές που θα υποβάλλουν αίτηση στη Β Φάση.