e-νδιαφέρον !

Κάθε βδομάδα που περνά, εμπλουτίζονται οι γνώσεις και οι δεξιότητες με τις πολλαπλές δυνατότητες και εφαρμογές που έχει το ΠΣΔ… Το  σεμινάριο μεικτής μάθησης μέσω moodle αποκτά μεγάλο …. e- νδιαφέρον !

Σχετικά με ΔΡΙΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκα το Δεκέμβριο του 1973, στο Κερατσίνι του Πειραιά. Από εκεί έφυγα για την Αθήνα, αφού ολοκλήρωσα το Νηπιαγωγείο και την Α’ Δημοτικού. Αποφοίτησα από το 121ο Δημοτικό Σχ. Αθηνών το 1985 και συνέχισα τις σπουδές μου στο 38ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών. Εισήχθην στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημ Εκπ/σης Αθηνών το 1992 με πρωτιά από όπου αποφοίτησα το 1996. Ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα της Διδακτικής Φυσικής του ΠΤΔΕ Αθηνών, τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσα για προσωπικούς λόγους. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις από το Νοέμβριο του 2000 έως και τον Αύγουστο του 2002 ενώ τη διετία 1998-2000 υπηρέτησα ως Εθελοντής Πυροσβέστης στον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών. Προσλήφθηκα ως δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο του Πειραιά τη χρονιά 2002-2003. Μετά την επιτυχή έκβαση στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, διορίστηκα ως μόνιμος εκπαιδευτικός ΠΕ70 στο δημόσιο. Την τριετία 2003-2006 υπηρέτησα σε μονοθέσιο Δ. Σχ. του ν. Μεσσηνίας (Σπηλιά Τριφυλλίας), ως δάσκαλος-Προϊστάμενος. Τον Σεπτέμβριο του 2006 – αρχικά με απόσπαση αργότερα με μετάθεση – βρέθηκα στο Δημ. Σχ. Θυάμου Αιτ/νίας, στο οποίο υπηρετώ μέχρι τώρα (2017), κατέχοντας τα τελευταία 6-7 χρόνια διοικητική θέση στο σχολείο.
Κατά τη διάρκεια της διδακτικής μου θητείας, συμμετείχα σε καινοτόμα προγράμματα Αγ. Υγείας, Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, Πολιτιστικών θεμάτων, eTwinning (με κατοχή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας) καθώς και των ΚΠΕ Θέρμου, Μεσολογγίου, Αράχθου κ.ά. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια εκπαιδευτικού περιεχομένου (π.χ. “Αξιοποίηση Τεχνικών Ασύγχρονης και Εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας μέσα από το περιβάλλον Ηλ. Μάθησης Moodle”,”Ενδοσχολική Βία και εκφοβισμός”, “Οι μαθησιακές δυσκολίες στο Δημοτικό”,”Erasmus+ 2014-2020″, “Webinar – eTwinning: Η κοινότητα των σχολείων στην Ευρώπη”, “Φιλαναγνωσία & Ιστορικό Μυθιστόρημα”, κ.ά.), ενώ ολοκλήρωσα επιτυχώς τις διαδικασίες Πιστοποίησης Α’ και Β’ Επιπέδου ΤΠΕ.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.