Ανακοινώσεις σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων

Αγαπητοί γονείς,

Η ώρα που απευχόμασταν από την αρχή της χρονιάς, δυστυχώς ήρθε! Τα σχολεία έκλεισαν και η μετάβαση στην τηλεκπαίδευση είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να διαχειριστούμε όλοι μαζί παρέα. Σας ενημερώνουμε σχετικά με κάποιες ενέργειες που πρέπει να γίνουν τις επόμενες δυο ημέρες:

  1. Αύριο το πρωί παρακαλούμε να έρθετε στο σχολείο προκειμένου να παραδώστε τα βιβλία που έχετε δανειστεί, καθώς επίσης να πάρετε και τα κουτιά των παιδιών (με τους μαρκαδόρους, ψαλίδια, κόλλα, κλπ) σε περίπτωση που δεν έχετε επιπλέον υλικά στο σπίτι. Τα κουτιά θα επιστρέψουν στο σχολείο, όταν επιστρέψουν και τα παιδιά. Μπορείτε να στείλετε τον αριθμό 4 στο 13033 προκειμένου να μεταβείτε στο σχολείο.
  2. Όσοι γονείς δεν έχετε κάνει λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) σας παρακαλούμε μεριμνήστε άμεσα. Όσοι χρειάζεστε βοήθεια θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Για την συμμετοχή στα online μαθήματα μέσω WEBEX δεν χρειάζεται ο λογαριασμός στο  ΠΣΔ. Χρειάζεται όμως στην ασύγχρονη εκπαίδευση του eclass όπου οι εκπαιδευτικοί θα αναρτούν δραστηριότητες και υλικό για τα παιδιά.
  3. Μέχρι αύριο το βράδυ θα λάβετε στα email που έχετε δηλώσει το link της εικονικής αίθουσας, όπου πατώντας πάνω του θα μεταφέρεστε στην εικονική αίθουσα που θα πραγματοποιείται η online διδασκαλία. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email επικοινωνήστε την Τρίτη με το σχολείο.
  4. Το πρώτο online μάθημα την Τετάρτη θα επικεντρωθεί στο χειρισμό της εικονικής αίθουσας του WEBEX και της eclass. Μαζί με τα παιδιά θα γίνετε και εσείς μαθητές, προκειμένου να βοηθήσετε τους μικρούς μας φίλους στο διαδικτυακό τους σχολείο! Οποιεσδήποτε απορίες θα λυθούν τότε.

Κατανοούμε πλήρως τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη περίοδο. Τόσο η ώρα διδασκαλίας όσο και η ανεπάρκεια του τεχνολογικού εξοπλισμού μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα σε αρκετές οικογένειες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, να τα ξεπεράσουμε και να πραγματοποιήσουμε την εικονική διδασκαλία με έναν τρόπο προσιτό και παιγνιώδη για τους μαθητές μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

 

Με εκτίμηση,

Οι Νηπιαγωγοί