Μαθήματα 21/12/2020

Καλησπέρα σας,
σήμερα κάναμε Γλώσσα το Τ.Ε. σελ. 59-61 και έχουμε για μετά τα Χριστούγεννα την ασκ.4 σελ.61. Ιδέα υπάρχει και στο βιντεομάθημα που μπορείτε να δείτε για την έκθεση και τις προηγούμενες ασκήσεις όσοι δεν τις κάνατε: https://www.youtube.com/watch?v=Zhwqz1v-neI
Στα μαθηματικά δεν βάζω ασκήσεις, θέλω μόνο να τελειοποιήσουμε τις προπαίδειες. Κάθε μέρα από μια, θα μας κάνει ξεφτέρια!
Αύριο Τρίτη 22/12, θα κάνουμε ένα πρόγραμμα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Τα παιδιά δεν χρειάζονται βιβλία, μόνο καλή διάθεση, όρεξη και να βρίσκονται στο webex στις 14.10.
Αύριο θα σταλούν και οι βαθμοί στα mail που μου έχετε δηλώσει. Όλοι οι μαθητές είπαν ότι λαμβάνουν τα mail κανονικά κάθε μέρα, οπότε θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν οι βαθμοί δεν σας έχουν έρθει στο mail μέχρι τις 14.00, επικοινωνήστε με το σχολείο να δείτε τι έχει συμβεί.
Την Τετάρτη 23/12 θα κάνουμε χριστουγεννιάτικη κατασκευή με τα παιδιά 14.10-15.00. Μπορείτε να προμηθευτείτε χαρτόνι Α4 στο χρώμα της αρεσκείας σας (2-3 φύλλα), αλλά και απλές κόλλες Α4 μας κάνουν, καθώς μπορούν τα παιδιά να τις ζωγραφίσουν. Μετά τις 15.00 μπορούμε να μιλήσουμε για την πρόοδο των μαθητών σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί στον πίνακα στη συνέχεια. Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και επιλέγετε όποια ελεύθερη ώρα θέλετε από τον πίνακα, όπου πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας. Η συνάντηση θα είναι στο webex που κάνουμε μάθημα κάθε μέρα. Μπαίνετε και μιλάμε για 10 λεπτά περίπου. Αν χρειάζεται παραπάνω χρόνος, το κανονίζουμε εκ νέου.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και θα τα ξαναπούμε!