Καλημέρα κόσμε!

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ευχές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2020 για να επιλέξτε όποιες σας εκφράζουν και να τις στείλετε σε αυτούς που αγαπάτε.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων στις Χριστιανικές χώρες εορτάζονται ως η δεύτερη σημαντικότερη θρησκευτική περίοδος μετά το Πάσχα.

Τα έθιμα στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές είναι ένα συνονθύλευμα χριστιανικών και λαϊκών παραδόσεων του κάθε έθνους και του κάθε τόπου.

Στη χώρα μας συνδυάζονται διεθνή έθιμα όπως ο Άγιος Βασίλης με τους ταράνδους του και τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια μαζί με έθιμα της ελληνικής παράδοσης όπως το στολισμένο καραβάκι, τα κάλαντα, η Βασιλόπιτα, το σπάσιμο του ροδιού, παραμύθια με καλικάντζαρους και πολλά ακόμα. Επίσης κάθε τόπος έχει τα ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα έθιμά του όπως και τις ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες ευχές του. Και φέτος οι γιορτές των Χριστουγέννων έφτασαν και όλοι έχουμε τη διάθεση τις άγιες αυτές ημέρες να ευχηθούμε στους φίλους και την οικογένειά για μας για αγάπη, γαλήνη, Φως, ευτυχία! Ακολουθούν Χριστουγεννιάτικες ευχές πρωτότυπες, έξυπνες, με χιούμορ, χριστιανικές και πνευματικές για να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.   Μαντινάδες Χριστουγέννων Ήρθανε τα Χριστούγεννα και ο χρόνος πάλι αλλάζει μα ετούτος θα κρατά χαρές  πολλές να μας μοιράζει *** Άγγελος ήτανε Θεού της Βηθλεέμ τ’ αστέρι είθε και φέτος τη χαρά στο σπίτι σας να φέρει *** Χρόνια πολλά χρόνια καλά χρόνια γεμάτα υγεία και του Χριστού η γέννηση να φέρει ευτυχία *** Χριστουγεννιάτικο δεντρί μ’ ευχές έχω στολίσει, ο νέος χρόνος που έρχεται χαρές να σας γεμίσει *** Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά θα σ΄ έχω αγκαλιά μου μα μοναχά στο όνειρο αφού ‘σαι μακριά μου. *** Να σε θυμούνται στις γιορτές οι συγγενείς κι οι φίλοι αυτό ‘ναι δώρο καλύτερο και απ’ του Αι Βασίλη *** Τα φετινά Χριστούγεννα να ειν’ τα καλύτερά σου ευχές και δώρα να σε βρουν και αγάπη στην καρδία σου *** Χρόνια πολλά από καρδιάς εμείς θα ευχηθούμε, τον κόσμο μας καλύτερο κάποια στιγμή να δούμε

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82/

;


Μια απάντηση προς “Καλημέρα κόσμε!”

  1. Γεια σας, αυτό είναι ένα σχόλιο.
    Για να ξεκινήσετε με την έγκριση, επεξεργασία και διαγραφή σχολίων, παρακαλώ επισκεφθείτε την οθόνη Σχόλια στον Πίνακα Ελέγχου.
    Τα άβαταρ των σχολιαστών προέρχονται από το Gravatar.

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © Καλημέρα σας          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση