Διαχείριση σελίδων

Τελευταία ενημέρωση στις: 22 Οκτωβρίου 2021

Για να διαχειριστείτε τις σελίδες του ιστολογίου σας, αφού συνδεθείτε στο https://blogs.sch.gr μεταβείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον και από το κάθετο μενού επιλέξτε «Σελίδες -> Όλες οι σελίδες».
Θα μεταβείτε σε οθόνη με λίστα όλων των σελίδων με 20 ανά σελίδα. Εδώ μπορείτε να τις ταξινομήσετε βάση τίτλου, αριθμό σχολίων και ημερομηνίας. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τις σελίδες που εμφανίζονται στην λίστα χρησιμοποιώντας την σχετική αναπτυσσόμενη λίστα και το κουμπί «Φιλτράρισμα» που υπάρχει στο πάνω μέρος.

Πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω από κάθε σελίδα βλέπετε 4 επιλογές:

  1. Αλλαγή που κάνοντας κλικ ανοίγει το παράθυρο για πλήρη επεξεργασία .
  2. Ταχυεπεξεργασία που κάνοντας κλικ ανοίγει την σελίδα Ταχυεπεξεργασίας σας επιτρέποντας να διαμορφώσετε χαρακτηριστικά, όπως ο τίτλος, η κατάσταση, κωδικούς πρόσβασης, κ.α.
  3. Διαγραφή που χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να διαγράψετε μία σελίδα από το ιστολόγιο σας. Μετά την διαγραφή σελίδας αυτή μεταφέρεται στον «Κάδο» απ’ όπου μπορείτε είτε να την ανακτήσετε είτε να την διαγράψετε οριστικά.
  4. Προβολή όπου μπορείτε να δείτε πως προβάλλεται η σελίδα στο ιστολόγιο σας.

 

Μαζική επεξεργασία σελίδων

Αριστερά από κάθε σελίδα, υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου. Αν θέλετε να εκτελέσετε εργασίες ταυτόχρονα σε πολλές σελίδες, τσεκάρετε το αντίστοιχο πλαίσιο δίπλα από την κάθε μία που θα θέλατε να αλλάξετε και στη συνέχεια να επιλέξτε από το πλαίσιο Μαζική επεξ/σιά που υπάρχει πάνω επάνω μέρος της σελίδας την επιθυμητική ενέργεια. Μετά από την κατάλληλη επιλογή, πατήστε το κουμπί Εκτέλεση.