15 Εξαγωγή ιστολογίου

Τελευταία ενημέρωση στις: 9 Σεπτεμβρίου 2021

Μπορείτε να εξάγετε σε ένα αρχείο το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας, προκειμένου να το εισάγετε σε άλλη εγκατάσταση WordPress ή πλατφόρμα * . Το αρχείο εξαγωγής θα είναι ένα αρχείο τύπου XML που ονομάζεται WXR. Άρθρα, σελίδες, σχόλια, προσαρμοσμένα πεδία, κατηγορίες και ετικέτες μπορούν να συμπεριληφθούν. Μπορείτε να επιλέξετε για το αρχείο WXR να περιλαμβάνει μόνο ορισμένα άρθρα ή σελίδες καθορίζοντας τα αντίστοιχα φίλτρα για να φιλτράρετε τα δεδομένα προς εξαγωγή βάσει κατηγορίας, συγγραφέα, εύρος ημερομηνιών ανά μήνα, ή την κατάσταση.
Για να εξάγετε το ιστολόγιο σας επιλέξτε από το κάθετο μενού του διαχειριστικού περιβάλλοντος «Εργαλεία->Εξαγωγή».
Στην σελίδα που θα εμφανιστεί κάντε τις επιθυμητές επιλογές και πατήστε το «Μεταφόρτωση αρχείου εξαγωγής». Ανάλογα με το πλήθος των άρθρων σας η διαδικασία δημιουργία του αρχείου διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα.

*Σημείωση: Με την εξαγωγή ιστολογίου δεν εξάγονται οι εικόνες και τα άλλα αρχεία που τυχόν έχετε αποθηκεύσει στην Συλλογή Πολυμέσων, ούτε και οι ρυθμίσεις σε ότι αφορά την εμφάνιση του ιστολογίου σας. Σε ότι αφορά τα πολυμέσα, κατά την φάση εισαγωγής του αρχείου XML που δημιουργήθηκε από το ιστολόγιο σας σε κάποια άλλη εγκατάσταση θα ερωτηθείτε από το εκεί σύστημα αν θέλετε να γίνει και τοπική αντιγραφή των πολυμέσων.