9.2 Κατηγορίες συνδέσμων

Αφορά: Σύνδεσμοι
 
Τελευταία ενημέρωση στις: 12 Δεκεμβρίου 2019

Όπως αναφέραμε με τις κατηγορίες συνδέσμων, μπορείτε να ομαδοποιήσετε τους συνδέσμους σας. Έτσι αργότερα στην μικροεφαρμογή «Σύνδεσμοι» μπορείτε να ορίζετε να εμφανίζονται μόνο οι σύνδεσμοι που ανήκουν σε συγκεκριμένη κατηγορία.
Υπάρχει η αρχική κατηγορία «Σύνδεσμοι» αλλά είναι εύκολο να προσθέσετε και δικές σας είτε κατά την καταγραφή νέου συνδέσμου είτε επιλέγοντας Σύνδεσμοι–>Κατηγορίες συνδέσμων και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί να δώσετε τα στοιχεία της νέας κατηγορίας. Στην δεύτερη περίπτωση η κατηγορία δεν θα περιέχει ακόμη συνδέσμους.

Για να προσθέσετε νέα κατηγορία συνδέσμων συμπληρώστε τα κενά πεδία και πατήστε το κουμπί Προσθήκη νέας κατηγορίας συνδέσμων.

Μετά την προσθήκη της νέας κατηγορίας συνδέσμων αυτή θα εμφανιστεί στην δεξιά λίστα. Πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω από κάθε κατηγορία βλέπετε 3 επιλογές:

  • Αλλαγή–Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία της κατηγορίας όνομα και περιγραφή
  • Ταχυεπεξεργασία – Μπορείτε να αλλάξετε μόνο το όνομα της κατηγορίας
  • Διαγραφή – Διαγράφετε μόνιμα την κατηγορία. Η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη για την εξορισμού κατηγορία συνδέσμων. Η διαγραφή μιας κατηγορίας συνδέσμων δεν διαγράφει και τους συνδέσμους που αυτή περιέχει, αλλά οι σύνδεσμοι εντάσσονται στην γενική κατηγορία «Σύνδεσμοι».

Αν θέλετε να διαγράψετε ταυτόχρονα πολλές κατηγορίες συνδέσμων, τσεκάρετε τα κουτάκια δίπλα από την κάθε μία και στη συνέχεια να επιλέξτε από το πλαίσιο Μαζική επεξ/σιά που υπάρχει πάνω επάνω μέρος της σελίδας την επιθυμητική ενέργεια. Μετά από την κατάλληλη επιλογή, πατήστε το κουμπί Εκτέλεση.