9.1 Προσθήκη νέου συνδέσμου

Αφορά: Σύνδεσμοι
 
Τελευταία ενημέρωση στις: 10 Δεκεμβρίου 2019

Για να προσθέσετε ένα νέο σύνδεσμο είτε από το αριστερό κάθετο μενού επιλέξτε Σύνδεσμοι ->Νέος σύνδεσμος είτε από το πάνω οριζόντιο μενού επιλέξτε Προσθήκη->Συνδέσμου.

Προσθήκη νέου συνδέσμου

Στην οθόνη που θα εμφανιστεί συμπληρώστε όσα πεδία θέλετε. Μόνο το όνομα συνδέσμου (το κείμενο που θέλετε να εμφανίσετε στην θέση του συνδέσμου) και η διεύθυνση url είναι υποχρεωτικά πεδία. Τα διαθέσιμα πεδία είναι:

  • Όνομα –Το κείμενο που θα εμφανίζεται στο ιστολόγιο σας
  • Διεύθυνση URL – Η διεύθυνση διαδικτύου στην οποία οδηγεί ο σύνδεσμος όταν πατηθεί.
  • Περιγραφή – Η περιγραφή του συνδέσμου. Αν αυτή θα εμφανίζεται εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της μικροεφαρμογής «Σύνδεσμοι» και το θέμα που χρησιμοποιείτε.
  • Κατηγορίες – Κάθε σύνδεσμος πρέπει να ανήκει σε μία ή περισσότερες κατηγορίες. Αν θέλετε να προσθέσετε νέα κατηγορία, πατήστε το «+ Προσθήκη κατηγορίας», γράψτε το όνομα της νέας κατηγορίας και πατήστε το κουμπί Προσθήκη. Αν δεν ορίσετε κάποια κατηγορία αποθηκεύοντας τον σύνδεσμο αυτός θα ενταχθεί στην γενική κατηγορία Σύνδεσμοι.
  • Στόχος – Καθορίζει αν ο σύνδεσμος θα ανοίξει στο ίδιο παράθυρο του φυλλομετρητή ή σε άλλο. Εξ ορισμού επιλέγεται το _none .
  • Σχέση συνδέσμου (XFN). Το XFN είναι ένας τρόπος να αποδοθεί νόημα στους συνδέσμους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στις σελίδες του WordPress Codex (Αγγλικό κείμενο)
  • Περισσότερα – Επιπλέον επιλογές του συνδέσμου. Το πώς και αν αυτές εμφανίζονται εξαρτάται από το θέμα που έχετε επιλέξει.

Τέλος αν θέλετε ο σύνδεσμος αυτός να μην εμφανίζεται όταν προσθέσετε μικροεφαρμογή «Σύνδεσμοι» στο ιστολογίο σας, τσεκάρετε το πλαίσιο «Απόρρητος» ακριβώς πάνω από το κουμπί Αποθήκευση συνδέσμου.