7.4 Μετατροπή σελίδας σε άρθρο και αντίστροφα

9 Ιουνίου 2020 Δεν επιτρέπονται σχόλια

Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει μία σελίδα και θέλετε να την μετατρέψετε σε άρθρο ή αντίστροφα έχετε δημιουργήσει άρθρο και θέλετε να το μετατρέψετε σε σελίδα, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

  1. Μεταβείτε στην επεξεργασία της σελίδας και στην περιοχή «Δημοσίευση», πατήστε τον σύνδεσμο «Επεξεργασία» που βρίσκεται δίπλα στην φράση «Τύπος άρθρου: Σελίδα». 
  2. Στη λίστα που θα εμφανιστεί επιλέξτε ‘Αρθρο’  και πατήστε το κουμπί ‘Ενημέρωση


Η σελίδα σας θα μετατραπεί σε άρθρο. Στη συνέχεια μπορείτε συνεχίζοντας την επεξεργασία να την ταξινομήσετε σε κατηγορία/ες και να προσθέσετε ετικέτες.

Για την μετατροπή άρθρου σε σελίδα, επιλέξτε αντίστοιχα από την λίστα το «Σελίδα».


Για την μαζική μετατροπή πολλών σελίδων σε άρθρα ή αντίστροφα κάντε το εξής:

  1. Μεταβείτε στη διαχειριστική σελίδα «Σελίδες» (ή  «Άρθρα» αντίστοιχα) και επιλέξτε τις σελίδες (ή τα άρθρα) που θέλετε να μετατρέψετε τσεκάροντας το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκετε στην 1η στήλη δίπλα από τον τίτλο τους.
  2. Στο πάνω μέρος του πίνακα, στο πλαίσιο ‘Μαζική επεξεργασία’ επιλέξτε «Επεξεργασία» και πατήστε το κουμπί «Εκτέλεση».  
  3. Στις επιλογές που θα εμφανιστούν εντοπίστε την περιοχή ‘Τύπος άρθρου’ και ορίστε «Άρθρο» (ή Σελίδα αντίστοιχα) στην σχετική λίστα. 
  4. Τέλος πατήστε το κουμπί ‘Ενημέρωση’.

Η μετατροπή από σελίδες σε άρθρα ή άρθρα σε σελίδες πραγματοποιείται και τα άρθρα που δημιουργούνται (ή αντίστοιχα οι Σελίδες) είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από την διαχειριστική σελίδα «Άρθρα» (ή Σελίδες) αντίστοιχα, ώστε να τα επεξεργαστείτε περαιτέρω π.χ. για ένταξη σε κατηγορίες.