Αρχική » social networking » StumbleUpon: εύκολο στη χρήση

Φεβρουάριος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kατηγορίες

Ιστορικό

RSS Εκπαίδευση-ειδήσεις

StumbleUpon: εύκολο στη χρήση

Η γραμμή εργαλείων του StumbleUpon ενσωματώνεται στο φυλλομετρητή του για να του επιτρέπει με ένα κλικ την πρόσβαση σε ποιοτικές ιστοσελίδες. Ένα απλό σύστημα βαθμολογίας δύο επιπέδων επιτρέπει στους χρήστες να δώσουν τη γνώμη τους για κάθε ιστοσελίδα με ένα μόνο κλικ. Αυτές οι βαθμολογίες συνδέουν άτομα που μοιράζονται μοναδικούς συνδυασμούς ενδιαφερόντων. Οι Stumblers μοιράζονται τις αγαπημένες ιστοσελίδες τους και αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στο «σερφάρισμα» του ιστού.

\

Το StumbleUpon προσφέρει περίπου 500 θέματα που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες για να δείξουν τα ενδιαφέροντά τους και τις προτιμήσεις τους, ώστε ο κάθε Stumble να παράγει μόνο το πιο σχετικό περιεχόμενο. Το StumbleUpon προσφέρει αυξητικά σχετικό περιεχόμενο καθώς η μπάρα εργαλείων «μαθαίνει» τι αρέσει στο χρήστη και συνεχίζει να παρουσιάζει ποιοτικές ιστοσελίδες στο μέλλον.

Η πληροφορία στο διαδίκτυο αλλάζει γρήγορα. Το StumbleUpon είναι μια δυναμική προσέγγιση για τη παρακολούθηση και την διατήρηση της ποιότητας σε αυτή τη συνεχιζόμενη αλλαγή της γνώσης. Φιλτράρει τον τεράστιο όγκο της πληροφορίας στο διαδίκτυο για να κατευθύνει τους Stumblers σε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες που είναι σχετικές με τα ενδιαφέροντά τους. Ένα «αφανές» αλλά ενδιαφέρον site μπορεί κάποιος αμέσως να το μοιραστεί με ομοϊδεάτες του. Παλιά ή χαμηλής ποιότητας ιστοσελίδες μπορούν να αποσυρθούν, αν η βαθμολογία τους είναι πολύ χαμηλή. Η συμμετοχή των μελών της κοινότητας βοηθάει στη διατήρηση μιας βάσης δεδομένων  με τις πιο ενημερωμένες και ποιοτικές ιστοσελίδες που υπάρχουν.

πηγή:

http://www.stumbleupon.com/about/


Σχολιάστε

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση