Αρχική » social networking » Σύγκριση Digg – Delicious

Φεβρουάριος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kατηγορίες

Ιστορικό

RSS Εκπαίδευση-ειδήσεις

Σύγκριση Digg – Delicious

To Digg.com επιτρέπει τη δημοσίευση συνδέσμων (links) σε άρθρα, ή προηχογραφημένες εκπομπές (podcasts) που σου αρέσουν ή τα βρίσκεις χρήσιμα σε μια διαμοιρασμένη ιστοσελίδα που είναι ορατή σε όλους τους χρήστες του παγκόσμιου ιστού. Αφού υποβληθεί το αντικείμενό σου, οι άλλοι χρήστες μπορούν να το σχολιάσουν, να το αποστείλουν με email σε φίλους τους, ή να το προσθέσουν στα προσωπικά τους blogs.
Το Del.icio.us σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια λίστα από αγαπημένες συνδέσεις στον παγκόσμιο ιστό που μπορείς να έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε. Μοιάζει με ένα προσωπικό κατάλογο που ταξιδεύει μαζί σου.

πηγή:

https://personal.vanguard.com/us/content/Home/News/NewsCenterDiggDelHelpContent.jsp


2 Σχόλια

  1. Εξαιρετική η προσπάθειά σου για διάχυση των τελευταίων σχεδόν εξελίξεων που αφορούν την ηλεκτρονική μάθηση. Μ΄ ενδιαφέρει και μένα πολύ το θέμα από την άποψη της εφαρμογής συγκεκριμένων πτυχών της στα φιλολογικά αντικείμενα.

  2. Σε ευχαριστώ πολύ Αμαλία! Είναι πράγματι η Ηλεκτρονική Μάθηση μια περιοχή πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα για την ανανέωση και τη βελτίωση μεθόδων διδασκαλίας και προώθηση της μάθησης.
    Σε λίγο καιρό θα κάνω μια εκπαιδευτική εφαρμογή στον εικονικό κόσμο του Second Life. Θα χαρώ πολύ να συμμετάσχεις, αν σε ενδιαφέρει.

Σχολιάστε

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση