Αρχική » Γενικά » Συμβουλές προώθησης ενός blog (4)

Ιανουάριος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kατηγορίες

Ιστορικό

RSS Εκπαίδευση-ειδήσεις

Συμβουλές προώθησης ενός blog (4)

Σε συνέχεια προηγούμενων δημοσιεύσεων, σχετικά με τους τρόπους προώθησης ενός blog:

  • Κάνε έρευνα για sites σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προωθείς που σου επιτρέπουν να προσθέσεις σύνδεσμο προς τον δικτυακό σου τόπο (website) και καταχώρισε το blog σου και το website σου. Μπορεί να σου ζητηθεί να προσθέσεις και εσύ τον δικό τους σύνδεσμο, κάτι που είναι απλό με τη βοήθεια του λογισμικού του blog σου.
  • Αντάλλαξε συνδέσμους με authority blogs και websites που έχουν την ίδια θεματική με τη δική σου. Αυτά έχουν υψηλότερο δείκτη σελίδας (page rank) και εμφανίζονται σε υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης. Ακόμα και αν δεν προσφέρονται για ανταλλαγή συνδέσμων, τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες blogs επιδιώκουν να ανταποδώσουν τη χάρη τοποθετώντας και αυτοί το δικό σου σύνδεσμο στο ιστολόγιό τους.
  • Απαραίτητος είναι ο σχολιασμός δημοσιεύσεων άλλων blogs που είναι σχετικά με το δικό σου. Μπορείς να αφήσεις σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση ενός άλλου blog ή να αναμεταδώσεις την ίδια δημοσίευση στο δικό σου blog κάνοντας trackback και να τη σχολιάσεις εκεί. Αφήνοντας σχόλια σε blogs που έχουν μεγάλη δημοτικότητα επιτρέπεις στο δικό σου blog να προβάλλεται σε ένα ευρύ σύνολο αναγνωστών, κερδίζοντας με τη σειρά σου νέους αναγνώστες.
  • Τοποθέτησε το σύνδεσμο προς το blog σου στο αρχείο υπογραφής σου (signature file). Έτσι, όταν κάνεις καταχωρίσεις σε newsgroups (π.χ. UseNet) και forums και όταν στέλνεις email, εφόσον περιλαμβάνεται το αρχείο υπογραφής, θα μεταφέρεται και ο σύνδεσμος προς το blog σου.

πηγές:
Information on Blogging to Make Your Blog More Effective
Blog Online Marketing ? 8 Great Tips Leading to Your Success in Blogging
9 Powerful Tips for Blog Online Marketing to Build Successful Blogs & Earn Money on the Internet!
Using RSS and Blog Submissions for Blog Promotions


Σχολιάστε

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση