Αρχική » Second Life » Εικονικός κόσμος για Μουσουλμάνους (Muxlim Pal)

Δεκέμβριος 2008
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ   Ιαν »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kατηγορίες

Εικονικός κόσμος για Μουσουλμάνους (Muxlim Pal)

muxlim.pngΟ πρώτος εικονικός κόσμος για Μουσουλμάνους είναι γεγονός! Λέγεται Muxlim Pal και προσφέρει ένα νέο είδος οικογενειακού, φιλικού διαδικτυακού περιβάλλοντος για ψυχαγωγία. Βρίσκεται ακόμα σε Beta φάση, με στόχο την ανατροφοδότηση από τους μελλοντικούς χρήστες και την συνεχιζόμενη ανάπτυξη.

Οι πρώτοι χρήστες προμηθεύονται δωρεάν με το λογαριασμό τους κάποια «νομίσματα» για να μπορούν να λειτουργήσουν στον εικονικό κόσμο. Μπορούν να έχουν επιλογές στην εμφάνιση του άβατάρ τους (μαλλιά, δέρμα) και στην ενδυμασία τους.Με τα εικονικά «νομίσματα» μπορεί κάποιος να αγοράσει ρούχα για το άβατάρ του, έπιπλα για το εικονικό του δωμάτιο, δώρα για τους φίλους του. Έτσι, μπορεί να διακοσμήσει το δωμάτιό του σύμφωνα με το προσωπικό του στυλ. Οι κάτοικοί του μπορούν να πλοηγούνται σε διαφορετικά μέρη του εικονικού κόσμου και των εικονικών δωματίων του. Με κλικ ο χρήστης μπορεί να καθίσει, να δει πληροφορίες για την ταυτότητα άλλων χρηστών, να δει και να επιλέξει εικονικά δωμάτια, να αλληλεπιδράσει με άλλους κατοίκους.

  muxlim1.png

 Ασφαλώς, ο παραπάνω εικονικός κόσμος δεν περιέχει πολλά από τα στοιχεία βίας και κάθε λογής παρενοχλήσεων, που έχουν κατακριθεί σε άλλους εικονικούς κόσμους, όπως στο Second Life.

 πηγή: http://pal.muxlim.com/


Σχολιάστε

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων