Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Game modes
14 Δεκ 2018

Game modes

Συντάκτης: ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Multiplayer  5 vs 5 (online)

 

  • Όμηρος : ένας ανταγωνιστικός τρόπος για πολλούς παίκτες, στον οποίο οι επιτιθέμενοι πρέπει να απομακρύνουν τους ομήρους από τους υπερασπιστές, ενώ οι υπερασπιστές πρέπει να εμποδίζουν αυτό να συμβεί είτε εξαλείφοντας όλη την επίθεση ή υπερασπιζόμενοι επιτυχώς τους ομήρους έως ότου λήξει ο χρόνος. Ένας δευτερεύων τρόπος νίκης μπορεί να συμβεί αν η επιτιθέμενη ή αμυντική ομάδα βλάψει τυχαία τον ομήρο, προκαλώντας τον «ορίζοντα» του ομήρου. αν η αντίπαλη ομάδα μπορεί να αποτρέψει την αναβίωση του ομήρου, και ο ομήρος εξαφανιστεί και πεθάνει, θα κερδίσει τον γύρο.
  • Βόμβα : μια ανταγωνιστική λειτουργία πολλών παικτών, στην οποία επιτίθενται οι επιτιθέμενοι με τον εντοπισμό και την εκτόνωση μιας από τις δύο βόμβες. Οι υπερασπιστές πρέπει να σταματήσουν τους επιτιθέμενους, σκοτώνοντας όλοι τους ή καταστρέφοντας τον εκβιασμό. Αν σκοτωθούν όλοι οι επιτιθέμενοι μετά την φύτευση του defuser, ο καταστροφέας πρέπει να καταστραφεί για να υπερασπιστεί τη νίκη.
  • Ασφαλής περιοχή : ένας ανταγωνιστικός τρόπος για πολλούς παίκτες, στον οποίο οι υπερασπιστές πρέπει να προστατεύουν ένα δωμάτιο με ένα δοχείο βιολογικού κινδύνου, ενώ οι επιτιθέμενοι πρέπει να πολεμήσουν και να το ασφαλίσουν. Ο αγώνας τελειώνει όταν όλοι οι παίκτες από μία ομάδα σκοτώνονται ή το δοχείο βιολογικού κινδύνου ασφαλίζεται από τους επιτιθέμενους όταν δεν υπάρχουν υπερασπιστές στο δωμάτιο.

Cooperative multiplayer (online)

Terrorist Hunt : ένα σόλο ή συνεταιριστική λειτουργία για πολλούς παίκτες για μέχρι πέντε παίκτες. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο είτε επιτιθέμενων είτε υπερασπιστών και πρέπει να πολεμήσουν ενάντια σε κύματα εχθρών που ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη σε διάφορες λειτουργίες όπως η βόμβα, η ομηρία ή, η εξάλειψη .

Offline

Καταστάσεις : Η καταστασεις ειναι το πιο σημαντικο ξεκινημα για ενα καινουριο παικτη με 10 αποστολές solo και 1 coop για πολλούς παίκτες που χρησιμεύουν ως εισαγωγικά και διαδραστικά μαθήματα για τη μηχανική του παιχνιδιού.

 

attackers: sledge, thatcher, ash, thermite, twich, montagne, glaz, fuze, buck, blackbeard, capitao, hibana, jackal, jing, zofia, dokkaebi, lion, finka, nomad, iq, blitz, maverick

defenders: mute, smoke, pulse, castle, doc, rook, kapkan, tachanka, bandit, jager, frost, valkyrie, caveira, echo, mira, lesion, vigil, maestro, alibi, kaid, ela, clash

Σχετική εικόνα

Το Rainbow Six Siege του Tom Clancy είναι ένα παιχνίδι βιντεοπαιχνιδιών τακτικής που αναπτύχθηκε από το Ubisoft του Μόντρεαλ και δημοσιεύτηκε από την Ubisoft . Απελευθερώθηκε παγκοσμίως για τα Microsoft Windows , το PlayStation 4 και το Xbox One την 1η Δεκεμβρίου 2015. Το παιχνίδι δίδει μεγάλη έμφαση στην καταστροφή του περιβάλλοντος και τη συνεργασία μεταξύ των παικτών. Κάθε παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός εισβολέα ή ενός υπερασπιστή σε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, όπως τη διάσωση ενός ομήρου που αποπροσανατολίζει μια βόμβα και τον έλεγχο ενός σημείου σύλληψης. Ο τίτλος δεν έχει καμπάνια αλλά διαθέτει μια σειρά από σύντομες αποστολές που μπορούν να παίξουν σόλο. Αυτές οι αποστολές έχουν μια χαλαρή αφήγηση, εστιάζοντας στους εκπαιδευόμενους που περνούν μέσα από την εκπαίδευση για να τους προετοιμάσουν για μελλοντικές συναντήσεις με τις Λευκές Μάσκες, μια τρομοκρατική ομάδα που απειλεί την ασφάλεια του κόσμου.Ενώ στην πλευρά του online είναι ένα 5v5 tactical shooter που βάζει τους παίκτες στην θέση των attackers και τους defenders.Αποτέλεσμα εικόνας για rainbow six siege

Καλωσήρθατε στο μπλογκ μας. Αυτό είναι ένα μαθητικό μπλοκ αφιερωμένο για το rainbow six siege