Αρχεία για Μάιος, 2017

Μάι 05 2017

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πραγματοποίηση διαλέξεων–Βιωματικών Σεμινάριων Παροχής Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής σε μαθητές του 4ου Δημ. Σχολείου Πρέβεζας.»

Υλοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σολείο Πρέβεζας Βιωματικό Σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Πρέβεζας με επικεφαλής τον Ιατρό Κύριο Αγγελάκη Εμμανουήλ (Αναισθησιολόγο ΓΝΠ).

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πραγματοποίηση διαλέξεων–Βιωματικών Σεμινάριων Παροχής Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής σε μαθητές του 4ου Δημ. Σχολείου Πρέβεζας.»

Μάι 04 2017

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Θέμα: «Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ποταμός Αχέροντας στο ρου του χρόνου και της φύσης».

Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ποταμός Αχέροντας στο ρου του χρόνου και της φύσης» το οποίο διοργανώνεται από το ΚΠΕ Φιλιατών σε συνεργασία με το ΚΠΕ Κόνιτσας ,τον Δήμο Σουλίου και τον Φορέα Διαχείρισης Στενών-Εκβολών Καλαμά και Αχέροντα, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέμα: «Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ποταμός Αχέροντας στο ρου του χρόνου και της φύσης».

Μάι 02 2017

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας δίπλα μας,στο Νεοχώρι Πρέβεζας.

Το Μουσείο ιδρύθηκε μετά από μακροχρόνια συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Natoura Opava της Τσεχίας . Ο οργανισμός  Natoura Opava εκπονεί συνεχώς από το 1992 με τους κορυφαίους φορείς της Φυσικής Ιστορίας της Δημοκρατίας της Τσεχίας επιστημονική έρευνα στην χερσόνησο της  ευρύτερης περιοχής της Πρέβεζας.Τα αποτελέσματα έδειξαν, ότι ολόκληρη η περιοχή […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας δίπλα μας,στο Νεοχώρι Πρέβεζας.