Αρχεία για Νοέμβριος, 2016

Νοέ 28 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σεμινάριο στα Γιάννενα: «Τεχνικές θεάτρου και βιωματικής μάθησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για θέματα προσφύγων»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σεμινάριο στα Γιάννενα: «Τεχνικές θεάτρου και βιωματικής μάθησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για θέματα προσφύγων»

Νοέ 28 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Πρέβεζας ενημερώθηκαν από τον καταξιωμένο Αρχιτέκτονα Λέανδρο Σπαρτιώτη για την κατασκευή χριστουγεννιάτικου δένδρου από ανακυκλώσιμα υλικά.

Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Πρέβεζας ενημερώθηκαν από τον καταξιωμένο Αρχιτέκτονα Λέανδρο Σπαρτιώτη για την κατασκευή χριστουγεννιάτικου δένδρου από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο κ. Σπαρτιώτης που ήταν και ο κατασκευαστής της όπερας του νερού πραγματοποιήσε την ενημέρωση με μεγάλη προθυμία,γιαυτό και τον ευχαριστούμε.. Η ενημέρωση έγινε στην πινακοθήκη του κ. Σπαρτιώτη.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Πρέβεζας ενημερώθηκαν από τον καταξιωμένο Αρχιτέκτονα Λέανδρο Σπαρτιώτη για την κατασκευή χριστουγεννιάτικου δένδρου από ανακυκλώσιμα υλικά.

Νοέ 25 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΘΕΜΑ: «Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-17».

Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-17 Α) Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ΚΠΕ: Κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), μπορούν να υποβάλουν αίτηση: – οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν εγκεκριμένα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο σχολείο τους. Η αίτηση υποβάλλεται από το/τη Συντονιστή/στρια […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΕΜΑ: «Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-17».

Νοέ 24 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ερωτήσεις» .

Επισυνάπτουμε πρόσκληση-κάλεσμα των σχολείων για τον εμπλουτισμό του παιχνιδιού «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ερωτήσεις» . Από τις 7 Νοεμβρίου μέχρι και 16 Δεκεμβρίου 2016 οι μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να δοκιμάσουν ατομικά ή σε ομάδες να εμπλουτίσουν οι ίδιοι το […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ερωτήσεις» .

Νοέ 18 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

«Παιδί και παιχνίδι: Η γνώση της νομοθεσίας για το ακατάλληλο βιομηχανικό παιχνίδι αρωγός στη γονεϊκή προστασία»

Σας προσκαλούμε στην επιμορφωτική συνάντηση που διοργανώνει το 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Πάργας με θέμα : «Παιδί και παιχνίδι: Η γνώση της νομοθεσίας για το ακατάλληλο βιομηχανικό παιχνίδι αρωγός στη γονεϊκή προστασία» με ομιλήτρια την κα. Κατσικονούρη Ευφροσύνη, Εκπαιδευτικός ΠΕ60, Νομικός, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (OMEP) Ελλάδος Η επιμορφωτική συνάντηση […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Παιδί και παιχνίδι: Η γνώση της νομοθεσίας για το ακατάλληλο βιομηχανικό παιχνίδι αρωγός στη γονεϊκή προστασία»

Νοέ 16 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Κ.Π.Ε. Μουζακίου: «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος»

Κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου ως συντονιστής των Εθνικών Θεματικών Δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος» προσκαλεί τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα παραπάνω […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Κ.Π.Ε. Μουζακίου: «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος»

Νοέ 16 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Παράταση προθεσμίας και διευκρινίσεις σχετικά με την Εγκύκλιο Σχολικών Δραστηριοτήτων

Κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ2016-17

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παράταση προθεσμίας και διευκρινίσεις σχετικά με την Εγκύκλιο Σχολικών Δραστηριοτήτων

Νοέ 09 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Βοήθημα για το σχεδιασμό και υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

1) Βοήθημα για το σχεδιασμό εκπαιδευτικού προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων 2) Υπόδειγμα Πρακτικού   ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Erasmus+, eTwinning κ.ά.) ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017   Τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων Αγωγής Υγείας (ΑΥ), Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Πολιτιστικών Θεμάτων (ΠΘ) δημιουργούν ένα […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βοήθημα για το σχεδιασμό και υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Νοέ 08 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Διήμερο βιωματικό σεμινάριο αφορά το εκπαιδευτικό υλικό για την μετάβαση των μαθητών από το δημοτικό στο γυμνάσιο.(ΚΕΠΡΟΝΑΠ)

Κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε εφαρμογή του «Πλαισίου Συνεργασίας Υπουργείου Παιδείας Δ. Β. Μ .Θ . και των Κέντρων Πρόληψης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. για την εφαρμογή προγραμμάτων Αγωγής Υγείας Π /θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης» ( Φ Ε Κ : 434/2011 τ. β.) το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας προτίθεται να υλοποιήσει το ακόλουθο διήμερο βιωματικό σεμινάριο […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διήμερο βιωματικό σεμινάριο αφορά το εκπαιδευτικό υλικό για την μετάβαση των μαθητών από το δημοτικό στο γυμνάσιο.(ΚΕΠΡΟΝΑΠ)

Νοέ 07 2016

Άρθρα του/της ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Π/Ε Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

«Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Ο κόσμος από μια άλλη οπτική!»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΙΣΜΟ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Ο κόσμος από μια άλλη οπτική!»

Παλιότερα Άρθρα »